Home / Návody / Na čo si dať pozor pri kupovaní chemikálií cez internet

Na čo si dať pozor pri kupovaní chemikálií cez internet

predaj chemikálií cez internetPrinášame vám pár užitočných rád, s pomocou ktorých bude váš online nákup chemických látok jednoduchý, rýchly a bezproblémový.

Stránka, ktorú sa oplatí poznať

V prvom rade je samozrejme najdôležitejšie nájsť vhodnú webovú stránku, ktorá sa zaoberá predajom chemických látok, je pre podobnú činnosť oprávnená a súčasne má v tejto oblasti už aj nejaké skúsenosti a spätnú väzbu od svojich zákazníkov. V tomto smere vám odporúčame vyskúšať služby internetového obchodu Alchimica pohybujúcom sa na trhu už vyše 25 rokov. Či už hľadáte čisté chemikálie alebo farmaceutické látky, potrebujete špeciálne prísady využiteľné v potravinárstve alebo máte záujem o vybrané doplnky stravy, na všetky tieto produkty natrafíte v spomenutom eshope. Popri rozsiahlej databáze zahŕňajúcej viac než 60 tisíc produktov určite oceníte tiež prehľadne spracovaný web, sortiment dostupný za zvýhodnené ceny a jednoduchý postup nákupu.

Je tiež podstatné poznať anglický názov požadovanej látky prípadne jej CAS registračné číslo, keďže s pomocou týchto údajov sa jednotlivé položky vyhľadávajú. Zadať si tak vo vyhľadávaní môžete napríklad salbutamol predaj ktorého zabezpečuje laboratórium Glentham Life Sciences a to v baleniach s hmotnosťou 100 a 250 miligramov prípadne v gramovom balení. Jeho hodnota sa pohybuje v rozmedzí od 30 do 140 eur bez DPH a nájdeme ho okrem iného v liečivách zameraných na ťažkosti spojené s dýchaním, či už máme na mysli astmu, upchatie dýchacích ciest alebo bronchospazmus.

Praktický tip na záver

Odporúčame vám nezabudnúť ani na približný odhad množstva chemikálie, ktorú máte záujem si zakúpiť. Jednotlivé položky sú totiž často k dispozícii len v menších baleniach a pokiaľ budete vyžadovať väčšie množstvo, je potrebné vyplniť osobitný dopytový formulár. Platí to v prípade chemikálií ako je budesonide predaj ktorých sa štandardne uskutočňuje v baleniach váhy 250 miligramov a jeden gram v cenovom rozpätí od približne 100 do 250 eur bez DPH. Látka známa tiež ako budezonid býva väčšinou obsiahnutá v steroidných respektíve kortikosteroidných inhalátoroch, ktoré používajú pacienti s astmou alebo chronickou obštrukčnou chorobou pľúc.