Home / Šport / Nosič na bicykle – čo by ste si mali ujasniť pred jeho kúpou?

Nosič na bicykle – čo by ste si mali ujasniť pred jeho kúpou?

Nosič na bicykleAj vy sa snažíte tráviť voľný čas aktívne? Pekné a slnečné počasie je pomaly, ale isto v nedohľadne, a práve to mnohých z nás láka k tráveniu voľných dní na čerstvom vzduchu. Denne by sme mali stráviť aspoň hodinu príjemnou prechádzkou či obľúbenou športovou aktivitou, čo sa nám nie vždy podarí. Domáce povinnosti, učenie sa s deťmi, pracovné úlohy či ďalšie každodenné starosti nám nie vždy umožnia tráviť voľné chvíle tak, ako by sme chceli. Čoraz viac mladých rodín s deťmi preferuje bicyklovanie, keďže ide o šport, ktorí zvládne každá veková kategória. Aby ste však mohli vyraziť aj do iných krásnych a nepoznaných miest, určite oceníte nosič na bicykle, ktorý vám pomôže prepraviť vaše bicykle na vami vybranú destináciu.

Nosič na bicykle na ťažné zariadenie – aké výhody poskytuje?

Nosič na bicykle – čo by ste si mali ujasniť pred jeho kúpou?Medzi najviac preferovaný nosič na bicykle patrí jednoznačne ten, ktorý sa upevňuje na ťažné zariadenie. Je to najmä kvôli tomu, že montáž tohto nosiču je mimoriadne jednoduchá a rýchla, čo znamená, že ju zvládnete sami, a to aj bez toho, aby ste mali špeciálne technické skúsenosti. Tento typ nosiču je výborný v tom, že poskytuje lepší prístup k bicyklom, avšak na čo treba pri výbere brať ohľad sú najmä bezpečnostné prvky, čiže zámok, ktorý ochráni bicykle pred zlodejmi.

Detské cyklovozíky pre tých najmenších

Čoraz viac mladých rodičov túži po dobrodružstve aj s tými najmenšími deťmi. To však nie je žiadny problém! Ak už máte nosič na bicykle, nezabudnite na cyklovozíky Thule, ktoré zapriahnete za bicykle a hor sa na výlet! Výhodou je, že tento vozík poskytuje pre deti prvotriednu bezpečnosť, stabilitu a komfort, vďaka čomu si vaši drobci užijú výlet aj na nerovnom teréne. Tak čo poviete, aj vy už začínate hľadať kvalitný nosič na bicykle Thule a detský vozík, ktorý využijete najmä v peknom počasí?