Home / Cestovanie / Nuda na cestách? Nie s trojkolkou Can – Am

Nuda na cestách? Nie s trojkolkou Can – Am

Nuda na cestách? Nie s trojkolkou Can – AmAj vám sa niekedy zdá, že cesty sú plné automobilov vyrobených ako cez kopírku a raz za čas túto nudu pretne motorka? V prípade, že patríte medzi motoristov, ktorých omrzela šeď našich ciest, tak ste ako stvorení na to, aby sa vo vašej garáži udomácnila trojkolka. Spoločnosť BRP prišla minulý rok na trh s niekoľkými novinkami i vylepšeniami už známych modelov. Príjemne vás prekvapia ich dva ťahúne – trojkolka Can – Am Spyder a trojkolka Can – Am Ryker.

Can – Am Ryker pre nikdy nekončiacu zábavu a každodennú zmenu

Can – Am Ryker patrí medzi trojkolky, ktoré sa v dave nestratia. Ide o stroj meniaci sa každý deň podľa vašej nálady. Myslíme to doslovne, pretože Ryker umožňuje svojmu majiteľovi meniť vonkajšie panely stroja. Táto trojkolka mení svoj vzhľad presne tak, ako mení úžitková štvorkolka spôsob svojho využitia. Práve štvorkolky sú najznámejšie produkty spoločnosti BRP, ale vyzerá to tak, že trojkolky im budú šliapať na päty. Okrem panelov viete na Rykerovi meniť aj nastavenie sedadla či stúpačiek. Komfortné nastavenie sedenia v spojení s automatickou prevodovkou a systémom twist-‘n-go dávajú tušiť, že tento stroj len tak z rúk nepustíte. Je veľmi ľahké prepadnúť pocitu, že sa po diaľnici kĺžete a zákruty stroj vyberá za vás. Spojenie budete cítiť s trojkolkou i s vozovkou, keďže Ryker má ťažisko prekliato nízko. O výkon na diaľnici sa stará dvoj alebo trojvalcový motor. Pokojne dupnite na plyn. Stabilizačný systém vás podrží i pri vašom malom zaváhaní.

Can – Am Spyder je o výkone a neprehliadnuteľnom vzhľade

Nech už sa objavíte kdekoľvek, Can – Am Spyder vždy zaujme robustným dizajnom, ktorý na prvý pohľad sľubuje silný výkon. Spyder bol vytvorený s úmyslom, aby ste sa cítili pohodlne a silne, aby ste chceli ísť stále ďalej a ďalej, aby ste túžili zistiť, čo tento stroj dokáže. Nové trojkolky sú celkom iné ako pred rokmi a Spyder to potvrdzuje počas každej jazdy. Systém sedenia UFit spolu so stabilitou stroja vás budú nútiť jazdiť každý deň alebo sa vybrať na dlhší výlet. Všetko potrebné jednoducho uschováte do dodatočného úložného priestoru. Motor Rotax skrytý v Spyderovi je známy svojim výkonom i nenáročnosťou na údržbu. K tomu si prirátajte prehľadný panoramatický displej, systém zabezpečenia proti krádeži a šesťstupňovú prevodovku. Tak čo, dáte prednosť Rykerovi alebo Spyderovi?