Home / Súťaže / Súťaž o svoju “kobru”!

Súťaž o svoju “kobru”!

So spoločnosťou Wega Martin v.o.s., popredným predajcom výpočtovej techniky a najmä exkluzívnych herných počítačov, si opäť zasúťažíme. Pôjde o produkt exkluzívny, jedinečný a so skvelými parametrami za výbornú cenu. Budeme hrať oveľmi zaujímavú cenu a  to konkrétne o počítačovú myš značky E-blue Cobra Gaming Mouse Type S, ktorá vyniká vo viacerých smeroch.

Ide o malú precízne spracovanú počítačovú myš, ktorá je určená na hranie / ale aj bežnú prácu /, pasuje do každej dámskej / ale i pánskej / ruky. Má 6 tlačidielprepínateľné rozlíšenie  DPI  v rozmedziach 600, 800, až 1600. Dominantné je veľké gumené kolečko, so špičkovou citlivosťou.  Výrobca  do vienka myši pribalil aj lepšiu odolnosť tlačidiel, uvádza až 3 milióny stlačení. Vyrába sa vo viacerých farebných prevedeniach od bielej, ružovej, sivej, zelenej, modrej a čiernej. Taktiež rôznych  veľkostných prevedeniach až do označenia E-blue Cobra Gaming, ktorá je určená do väčšej ruky. Cobra s označením S má dĺžku iba 100 mm – takže patrí k tým menším, naopak jej proťajšok bez označenia S patrí ku klasickým plným veľkostiam.

O túto myšku hráme. Farebný výber je na Vás!

Ako sa zúčastníte súťaže o túto skvelú myš v hodnote 19 €?  Jednoducho.

1.Pridajte sa do našej skupiny na FB

 2. Na mail info@pisem.sk napíšte, prečo výrobca zvolil podľa Vás pomenovanie Cobra.  

Nápovedu podľa  nás nájdete v obrázkoch. Správna odpoveď je iba na Vás, vyhrať môže každý účastník súťaže, ktorý splní obe podmienky.

E-Blue Cobra Gaming

Tieto myšky si môžete objednať aj za super cenu, priamo prostredníctvom nás aj po skončení súťaže!  Stačí iba poslať na náš mail info@pisem.sk požadovanú farbu.

Cena za Cobra-S zakúpenú cez nás bude iba 14,30 € vrátane DPH.

Cena za Cobra Gaming /bez S – väčšia/ bude 13,90 € vrátane DPH.

[form form-6]

Odosielateľom myšky bude firma Wega Martin v.o.s., cena je bez dopravy.

Trvanie súťaže: od 03.01.2013

Trvanie súťaže: do 31.01.2013

Zo všetkých účastníkov hry vyžrebujeme dňa 31.01. víťaza alebo víťazku, ktorý si bude môcť aj vybrať farebné vyhotovenie svojej E-blue hernej myšky. Pozor, víťaza vyhlásime na FB v našej skupine PISEM.SK, preto sa nezabudnite určite pridať!

Prajeme Vám veľa zdaru v hre, Wege Martin v.o.s. ďakujeme za cenu.

Tešíme sa na odpovede.

Text:Peter

Foto: sxc.hu, e-blue