Home / Bývanie / Súťažte o sprchovú hlavicu s Marlus Group!

Súťažte o sprchovú hlavicu s Marlus Group!

Posledné dni nám na strechy domov a bytov dopadala kvapka za kvapkou a dnes už netrpezlivo vyčkávame pekné dni, plné slnečných lúčov. Akosi podvedome očakávame, že vody máme po krátkom daždivom období nadbytok a leto by sme si priali najlepšie do decembra. Nenechajte sa však poľahky zmiasť takýmito pocitmi, skutočnosť môže byť iná. Pýtate sa prečo? Spomínate si na uplynulú zimu? Na mesiace, počas ktorých na niektorých miestach nespadol ani milimeter zrážok, na obdobie, keď hory zívali prázdnotou kvôli nedostatku snehu? Rovnako „chudobná“ na zrážky bola aj jeseň a o lete 2013 a akútnom nedostatku zrážok môžeme hovoriť doslova hodiny. Poklesy hladín niektorých slovenských jazier až o niekoľko metrov sú jasným dôkazom našej absolútnej závislosti na zrážkach.

Myšlienku tak môžeme zjednodušiť na jednoduché odporúčanie – aj keď si budete myslieť, že vody je na prvý pohľad nadbytok, nenechajte sa zmiasť pocitom. Vody je na svete akútny nedostatok a zásoby zdravej, pitnej vody nie sú nevyčerpateľné. Aj keď je Slovensko krajinou s jej obrovskými podzemnými zásobami, neznamená to, že vodou by sme mali plytvať, práve naopak!

Vodou, ktorou disponujeme by sme mali ešte viac šetriť, nielen z globálneho hľadiska, ale aj z nášho vlastného – finančného. Ak aj vám záleží na každej kvapke vody, ktorú môžete ušetriť a tým usporiť cent po cente (napríklad na pekný pobyt pri vode), rozhodne odporúčame navštíviť stránku marlus.sk, kde nájdete okrem iného aj tipy ako správne a účelne šetriť s touto najpotrebnejšou komoditou.

Aby sme motivovali aj vás k premýšľaniu nad vodou, pripravili sme zaujímavú súťaž. Vašou úlohou bude niekoľkými vetami opísať váš vzťah ku nej. Môžete sa zamerať na problematiku šetrenia vody a vašich rád, či odporúčaní, kde a ako by sa dalo ušetriť ešte o kvapku viac, ako doteraz.

Výhercu, tj. najkreatívnejšieho tvorcu e-mailu vyberieme a za svoju snahu bude odmenený skvelou sprchovou hlavicou od sponzora súťaže, Marlus Group s.r.o..

Podmienky súťaže:

1. Byť fanúšikom Marlus Group na Facebooku

2. Odoslať súťažný e-mail so svojimi kontaktnými údajmi na: sutazmaj(zavináč)gmail.com

 Súťaž_marlus

Výhercom sa stáva p. František M. Výhercu budeme kontaktovať e-mailom.

Súťaž začína 21.5.2014 a končí 2.6.2014. Meno šťastného výhercu vyhlásime nasledujúci deň, 3.6.2014. Výherca bude zverejnený na stránke PISEM.sk. Podmienkou výhry je splnenie všetkých súťažných podmienok. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí so všeobecnými súťažnými podmienkami internetového magazínu PISEM.sk.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: marlus.sk, pisem.sk

Leave a Reply