Home / Elektro / Súťaž o PC hru a podložku

Súťaž o PC hru a podložku

O tom, že magazín Pisem.sk svojich čitateľov rád obdarúva niet pochýb, čo dozaista potvrdí i nasledujúca súťaž. Keďže súťaže o PC hry sú veľmi obľúbené a sú medzi vami i aktívni hráči, rozhodli sme sa i tento mesiac obdarovať jedného z vás. Po záujme o posledný titul sme sa rozhodli, že počas februára budete mať možnosť vyhrať skvelú PC hru Total War: ROME II s podložkou pod myš!

ilustračný obrázok

Výhercom sa stáva Jakub Augustin. Prosíme o zaslanie adresy, na ktorú bude výhra doručená.

Ako sa zapojiť do súťaže?

1. Staň sa fanúšikom PISEM.sk na Facebooku – klikni sem

2. Daj “LIKE”, prípadne zdieľaj svoj obľúbený príspevok na Facebooku PISEM.sk, a si v žrebovaní!

Žrebovať budeme zo všetkých „Páči sa mi to“ (likov) a zo všetkých zdieľaní! Preto neváhaj a daj svoj like i viac článkom, bude to len plus pre teba. A nezabudni k nám pozvať i svojich priateľov!

POZOR: Aby sa predišlo spamu, komentáre na články, príspevky, či fotografie zverejnené na Facebookovej stránke PISEM.SK sú vopred vyradené zo súťaže. Taktiež všetky zdieľania s textom „zdieľam,“ či „súťažím!“

Súťaž trvá od 6.2.2014 do 28.2.2014. Podmienkou výhry je splnenie všetkých súťažných podmienok. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.Výherca je povinný sa do 7 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže prihlásiť o výhru spolu so svojou adresou, na ktorú mu bude výhra doručená. Výhry zasielame Slovenskou poštou.

Foto: pisem.sk

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Leave a Reply