Home / Nezaradené / Recept na skvelý koniec roka

Recept na skvelý koniec roka

Chcete osláviť Silvestra s priateľmi, tak aby na to nezabudli? Pripravte párty, na ktorú sa bude spomínať dlhé roky. Ako na to? Nie je nič ľahšie. V prvom rade sa musíte skvele pripraviť. Nezabudnite na najdôležitejšie body, bez ktorých žiadna oslava nie je oslavou.

1. Prostredie

Dodajte Silvestru tú správnu atmosféru. Povešajte po byte balóny, reťaze. Porozhadzujte konfety. Rozsvieťte farebné svetlá a lampióny. Jedlo podávajte na netradičných podnosoch a použite veselé obrúsky. Proste z každého kúta bytu by mala sršať dobrá nálada. Samozrejme, nesmie chýbať vianočný stromček. Bez ihličia to jednoducho nie je ono.

2. Program

Na ten netreba zabúdať. Hostia sa nudiť jednoducho nemôžu. Tu sa v originalite medze nekladú. Spoločenské hry, karaoke, či súťaže a tombola. Toto všetko môže posunúť vašu párty na prvú priečku. Alebo vsaďte na klasiku. Pokec pri poháriku vína a kávičky. A samozrejme nezabudnite na skvelú hudbu. Tá k oslavám jednoducho patrí. Tam kde je hudba, ťahá to k tancu, aj preto by ste mali myslieť na malý provizórny tanečný parket.

3. Občerstvenie

Dôležité je mať čo ponúknuť vegetariánom aj mäsožravcom, vyznávačom slaných chutí i milovníkom sladkých dezertov. Nekomplikovane povedané na správnej párty musíte nájsť z každého rožku trošku. K oslavám patria aj nápoje. A samozrejmosťou je aj to, že nehovoríme len o tých nealkoholických. Hostí si pozývate vy, takže viete, čo kto pije. S tým by ste mali mať najmenší problém. Ak sa neviete rozhodnúť, jednoducho sa spýtajte.

4. Vaša osobnosť

Vieme, že máte dosť starostí s prípravou, ale na seba zabudnúť nemôžete. Pekne sa oblečte, nalíčte a navoňajte. Tak ako má byť prvotriedna Vaša silvestrovská oslava, musíte byť prvotriednou aj Vy. Privítajte nový rok v celej svojej kráse ako neodolateľná a milá hostiteľka. Nie ako gazdiná v zástere.

Tak to je všetko priatelia. Oslava sa môže začať. Prajem veselého Silvestra a veľa nekonečnej zábavy v kruhu priateľov. A ten najkrajší vstup do Nového roka 2013.

Text: Monika

Foto: sxc.hu