Home / Nezaradené / Veci o človeku povedia občas viac, než tisíc slov.

Veci o človeku povedia občas viac, než tisíc slov.

Ženy oddávna sú a neustále budú jednou veľkou neznámou vo svete mužov. Ale práve tieto otázniky nad našou osobnosťou nás robia takými,  aké v skutočnosti sme. Jeden deň máme chuť vyobjímať celý svet a na druhý deň si nedokážeme navzájom prísť na meno. Napriek tomu sme ženy. Každá z nás túži po láske, úcte, pochopení, po obrovskom množstve rozličných vecí, ale jedno máme napriek tomu spoločné – je to obrovská vášeň pre nakupovanie. Nákupy sú činnosťou, ktorá nám v krátkom čase dokáže zo zlej nálady vyčarovať dvojnásobný úsmev na tvári. Nové šaty, tričko, nohavice, či také pekné kabelky, sú bázňou pre každú z nás. Všetky dobre vieme, aký chaos nám spôsobí obyčajné ranné obliekanie. Stojíme pred skriňou plnou vecí, a napriek tomu nemáme čo na seba. Jednoducho radi vyzeráme dobre a s veľkou vášňou sa o seba neustále staráme. Hovorí sa, že:

„Ak chceš poznať chyby ženy, obráť sa na jej najlepšiu priateľku“ (Jules D´Aurevilly)

Myslím, že občas netreba chodiť ani za priateľkou, pretože aj samotný štýl oblečenia, či rôzne doplnky nám povedia o dotyčnej dáme veľa. Stačí sa napríklad zamerať na takú ženskú kabelku. Je to doplnok každej z nás, ktorý nám už sám o sebe napovie, s kým máme tú česť. Predpokladáme, že látkové kabelky nosia ženy, ktoré majú radi voľnosť, a praktickosť vecí. Ku lesklým, a “vyčačkaným”, majú bližšie zas extravagantné dámy. A napríklad také kožené kabelky sú doplnkom starších a elegantných dám. Že ste práve zatúžili po nejakej konkrétnej? Je možné, že vašu vysnívanú nájdete aj na stránke www.fancy.sk. Nás ženy je občas veľmi ľahké odhaliť, pokiaľ sa zameriame na tie správne detaily.

Ak by sme upriamili pozornosť na mužskú časť populácie, tiež by sme nemuseli chodiť ďaleko po stručnú charakteristiku dotyčného pána. Muži síce nie sú fanúšikmi kabeliek, za to sa navzájom zhodnú na jednom obľúbenom doplnku, ktorým sú práve hodinky. Rôznych farieb, veľkostí, či tvarov. Pokiaľ náš objav zdobia veľké hračkárske hodinky, vieme, že máme dočinenia s pánom s veľkým zmyslom pre humor, alebo večným dieťaťom. Ak však zápästie kričí luxusom a zdobia ho napríklad hodinky Diesel, či také hodinky Armani, celkom určite sme natrafili na muža, ktorý miluje luxus, svoju prácu a má vysoké očakávania.

Občas je také jednoduché zistiť si o danom človeku informácie len pomocou nenápadného sledovania malých detailov. Avšak choďte na to nenápadne. Nikto z nás predsa nemá rád keď niekto na neho päť minút bez prestania hľadí a obzerá si ho od hlavy po päty.

To, že veci o človeku napovedia veľa nám je všetkým zrejme jasné, na čo by sme však nemali zabúdať, je fakt, že každého z nás robí to kým naozaj sme naše vlastné vnútro, názory, a správanie.

Text: Dee

Foto: sxc.hu