Home / Blog / Kúpeľňová romantika

Kúpeľňová romantika

Aj vám sa niekedy zdá, že v minulosti boli romantické chvíle prežívané intenzívnejšie, než je tomu tak v súčasnosti? Veru, nie je to len vaša domnienka. Vďaka modernizácií, uponáhľanému životnému štýlu a túžbe po praktickosti vo všetkýchmožných ohľadoch, ľudia pozabudli na krásu prežitých chvíľ klasickými spôsobmi. Vráťme sa preto o krôčik späť do minulosti, a vychutnajme si starú dobrú klasiku. Stačí si zadovážiť ohrievač vody na tuhé palivo.

24 hour cash advance online

Jedinečná funkcionalita

Vďaka tomu, že je tento ohrievač vody voľne stojaci, môžete ho ľahko umiestniť na menej viditeľné miesta podľa potreby. Tento beztlakový ohrievač s napojením na sprchu má samozrejme multifunkčné využitie. Nakoľko je úplne bez izolácie, je možné ho využiť aj na vykúrenie miestnosti, vďaka čomu zabijete dve muchy jednou ranou. Aj vám sa zdá, že v súčasnosti sa kazia veci a produkty akéhokoľvek charakteru omnoho rýchlejšie, než to bývavalo v minulosti? Pripomeňte si vďaka ohrievaču Euro 65 D, aký bol život bezstarostnejší, keď ste nemuseli každú chvíľu myslieť na opravy či výmeny vecí v domácnosti. Garancia dlhodobej životnosti je zaručená vďaka smaltu, ktorý sa nachádza na vonkajšej i vnútornej strane ohrievača. Netreba však zabúdať na to, že odvod spalín musí byť odvedený o komína. Vychutnajte si príjemné prežité chvíle v kúpeľni v teple a navyše s romantickým nádychom, ktorý po náročnom dni ocenia všetci.

Dizajn, ktorý ulahodí každému oku

Elegantný kúpeľňový valec v čiernom vyhotovení zodpovedá aj tým najnáročnejším kritériám žiadaného modernému vzhľadu, za ktorý sa nebudete musieť hanbiť. Vďaka tomu sa perfektne hodí do kúpeľní všetkých typov. Nech už ju máte vyhotovenú v akejkoľvek farebnej škále či štýle, tento čierny doplnok ju bude zveľaďovať a stane sa tak vašou najobľúbenejšou ozdobou.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Michaela

Foto: sxc.hu