Home / Návody / NINITE.COM – zaujímavý inštalátor

NINITE.COM – zaujímavý inštalátor

Každý to určite dobre pozná. Po inštalácii operačného systému Windows nastáva vždy dlhá cesta k tomu, aby ste mali svoje programy opäť funkčné. Nezriedka hľadáte softvér znova na internete, občas márne dúfajúc, že ho nájdete na tých stránkach, kde ste ho videli naposledy. Ide o rôzne kodeky videa, antivírovú ochranu, programy na komprimáciu, kancelárske balíky a podobne. Každý program treba stiahnuť, nainštalovať. Proste množstvo krokov, ktoré je potrebné urobiť. Inštalácia sa stáva nielen náročnou na čas, ale aj na vedomosti, ktoré musíte mať.

Dá sa proces inštalácie programov urobiť jednoduchým a pre užívateľa nenáročným?

Webová stránka NINITE.COM to dokáže!

Jednoduchosť inštalácie

Ako funguje NINITE.COM? Po otvorení webovej stránky vás čaká množstvo voľne dostupného softvéru prehľadne zoradeného do kategórií. Ide o webové prehliadače, médiá, pluginy a knižnice, prehliadače obrázkov, kancelárske balíky, antivírovú ochranu, rôzne možnosti cloudových úložísk a zdieľania dát. Samozrejmosťou sú komprimačné balíky a rôzne utility. Jednoduchým označením programu si ho vyberiete do svojho inštalačného balíčka. Po skončení výberu, jednoducho kliknete na GET INSTALLER.

Po stlačení vám ninite.com vygeneruje inštalačný súbor, ktorý je potrebné dať si uložiť na disk. Jeho jednoduchým spustením sa vám do počítača automaticky nainštalujú všetky zvolené programy. Je to veľmi jednoduché a praktické. O pár minút máte všetky programy nainštalované.

Aktuálnosť a jazykové verzie

Obrovskou výhodou, ktorú ninite ponúka je aktuálnosť ponúkaného softvéru. Je naozaj jedno, či ho využijete dnes, alebo o pol roka. Všetky nové verzie sú dostupné a okamžite pripravené na inštaláciu.

Druhou výhodou je, že ninite podľa vášho počítača správne rozozná jazykovú mutáciu Windows. Preto takmer všetky nainštalované programy budú v jazyku, aký na svojom počítači využívate. Preto je projektom, ktorý je zaujímavý pre celý svet.

Záver

O tom, že skvelé veci nemusia byť vždy za peniaze svedčí aj tento projekt. Spája pre užívateľa maximálny komfort a jednoduchosť inštalácie, má vždy nové aktuálne verzie, jazykový balíček pre užívateľa a je zadarmo. Pre tých, ktorí často inštalujú rovnaký softvér (rôzni administrátori, správcovia sietí, alebo neskúsení začiatočníci) predstavuje silný nástroj, ktorým si proces oživenia vášho počítača uľahčíte. A za to rozhodne palec hore!

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Peter

Foto: freedigitalphotos.net