Home / Nezaradené / Áno burze

Áno burze

Predstavte si, že potrebujete kúpiť byt, predať auto, nájsť si prácu a zohnať niekoho kto vám dajme tomu vymaľuje spálňu. A teraz si predstavte, že totovšetko môžete nájsť na jedinej internetovej stránke. Nemusíte nikam chodiť, nikam volať, len pár krát kliknúť a jednoducho si vybrať. Ak radi riešite veci ľahko, rýchlo, a komfortne, burza je pre vás to pravé miesto. Pojmom burza sa označuje priestor (aj internetový) určený pre obchod, ide o organizovaný trh. Teda je určená pre všetkých, ktorí chcú nakupovať a predávať.

Výhody burzy, alebo niekoľko logických dôvodov, prečo „povedať burze áno“:

Všetko je na jednom mieste, prehľadne rozdelené do kategórií a podkategórií, čo uľahčuje vyhľadávanie, šetrí čas a urýchľuje celý proces nákupu a predaja.

Burza je zadarmo. Inzeráty sa pridávajú bezplatne a sprostredkovanie obchodu prostredníctvom portálu sa nespoplatňuje.

Burza je pre všetkých. Jediné čo musíte urobiť je pridať, alebo prečítať inzerát.

Na burze nájdeme široký výber ponuky a dopytu v kategóriách:

Auto Burza

Je skvelým spôsobom ako si nájsť auto z oblasti celého Slovenska, ale je možné si vybrať aj podľa lokality, stavu, značky či výbavy. Široký výber zaručuje spokojnosť, pretože pri vyššom množstve tovaru si nájdete auto podľa svojich predstáv. Rovnako aj pre predávajúceho je jednoduchšie predať auto pri vysokom počte ľudí, ktorí inzerát denne uvidia.

Reality Burza

Realitný trh dnes doslova žije na webe, pretože málo ľudí má čas a chuť pri každej ponuke chodiť na obhliadky a zisťovať stav, lokalitu, vybavenie atď., ak tieto informácie získa jediným kliknutím. A predávajúcim sa zvýšuje dopyt a celý proces predaja sa urýchľuje.

Burza práce

Práca Burza je taktiež jednou zo základných sekcií, pretože ponúka možnosť nájsť si prácu, či pracovníkov a osloviť tak najvyšší možný počet ľudí.

Okrem týchto sekcií môžeme nájsť kategórie ako zvieratá, elektronika, služby, šport, knihy, nábytok a ešte všeličo iné.

Jedinou nevýhodou je tzv. virtualita ponuky a dopytu, avšak ak beriete burzu ako miesto pre sprostredkovanie obchodu, tieto veci sa dajú doriešiť videom, fotografiami, či osobným odberom.

Burza je veľmi súčasným spôsobom nákupu a predaja, vychádza v ústrety uponáhľanému spôsobu života a všetko, čo potrebujeme, môžeme nájsť na jedinej  www adrese.

Text: PR

Foto: burza.sk

Leave a Reply