Home / Nezaradené / Darčeky, všade samé darčeky!

Darčeky, všade samé darčeky!

S letom prichádza chuť na nové zážitky, na nové skúsenosti. Leto u nás je akosi prirodzene obdobím, počas ktorého na nás doslova vyskakujú rôzne ponuky a súťaže, ktoré by sme nemali vo vlastnom záujme prehliadnuť. Najmä čarovné slovíčka „zadarmo,“ či „súťaž“ majú obrovskú moc. Každý človek predsa rád obdarováva a takisto je i rád obdarovávaný.

Bohužiaľ, vo väčšine prípadov sa radosť a nadšenie končí pri pohľade do peňaženky, preto je čas to napraviť! Čo tak možnosť získať reálny darček zadarmo, ktorý vám prinesie úsporu počas celého roka, bez ohľadu na to, či je leto, alebo zima? Nech sa páči, ponúkame vám ponuku, ktorú nezmyje dážď, ani sneh, celoročná 10% zľava na Lawli.sk!

Lawli vám ako jediný ponúka možnosť nakupovať pod šťastnou hviezdou so zľavou 10%, a to pri každom nákupe! Pýtate sa, čo je potrebné spraviť pre získanie tejto zľavy? Takmer nič! Vašou jedinou úlohou pre vstup do klubu VIP zákazníkov obdarovaných 10% zľavou na celý sortiment je zaregistrovať sa v e-shope s vtipnými darčekmi LAWLI.SK! Spravte tak do 31. augusta a očarte seba i svojich blízkych originálnymi, vtipnými darčekmi, aké inde nenájdete!

Pre to najzábavnejšie leto odporúčame do nákupného košíka vložiť aj obľúbené vtipné tričká, či štýlové pánske vtipné kravaty! Iba letné, zľavové tornádo na lawli.sk vám prináša ceny, z ktorých sa vám hlava určite nezatočí! Vyriešenie problémov s darčekmi jediným kliknutím, to sú lawliho vtipné darčeky. Veď dnes nie je žiadnou originalitou a prekvapením farebná kytica, či veľká bonboniéra, ale darčeky schopné rozveseliť každého! Nazrite k Lawlimu a presvedčte sa, že s 10 percentami je nakupovanie radosťou!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          [plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: lawli.sk

 

 

Leave a Reply