Home / Nezaradené / Magnetický polep vozidla? Prečo nie!

Magnetický polep vozidla? Prečo nie!

Reklama na vozidle je bez pochýb jedna z najlepších foriem reklamy. Stojí málo, jej účinnosť je dlhodobá a oslovujete (v prípade, že auto nestojí doma v garáži) ľudí každý deň.  Medzi nespornú výhodu patrí aj to, že ide o reklamu „v pohybe“ a tak každý deň môže zaujať niekoho iného, niekde inde.  Napriek tomu má klasická fólia na aute svoje ALE.

Nie každý  chce svoje  auto „obetovať“ polepeniu, ktoré  sa nedá dať dole, prípadne po čase skončenia reklamy, ostanú na aute ohyzdné stopy po lepidle. Nehovoriac o spoločenských akciách, prípadne príležitostiach, kedy je polep auta vyslovene nevhodný.

Medzi nevýhodu klasickej fólie patrí aj jej aktuálnosť. Kým pred rokom ste sa venovali iba jednému oboru činnosti, dnes ich máte viac. A reklama na aute, by mala vypovedať o širokej škále ponuky. Čo s tým?

Nové trendy

 – magnetická reklama vo forme reklamného polepenia

Počuli ste už o magnetickej reklame? Takáto forma reklamy na aute drží na báze magnetu. Spodná časť magnetickej fólie, ktorá by bola za bežných okolností lepivá, má u magnetickej formy reklamy magnetický pás, ktorý priľne k povrchu vášho auta. A ako bonus – dokonale skopíruje krivky karosérie.

Výhodou takejto reklamy je jej okamžitá flexibilita. Na počkanie si ju nalepíte, kedykoľvek odlepíte. Môžete ju dokonca nalepiť na iné vozidlo. Stáva sa tak reklamou nielen účinnou, ale aj mimoriadne flexibilnou a v porovnaní s klasickou fóliou aj trvácnou. Nehovoriac o tom, že vďaka jej ľahkému odlepeniu si môžete urobiť reklamu stále aktuálnu, doslovne ušitú napríklad na jeden konkrétny produkt! Môžete reagovať na aktuálne trendy konkurencie a byť s vymeniteľnou fóliou o krok vpred. Takáto forma reklamy nezanecháva na farbe, či laku žiadne negatívne stopy.

– magnetická tabuľa na strechu auta

Magnetická tabuľka na strechu auta nemusí byť iba doménou taxislužieb alebo pizzérie. Jej odkaz je jasný. Trčať nad všetko ostatné, upútať na seba pozornosť aj na preplnenom parkovisku, kde iná forma reklamy na vozidle zanikne.  V prípade, že si zvolíte svietiacu magnetickú tabuľu, zostáva váš odkaz viditeľný aj v noci. Držia ju silné magnety a tak nemusíte meniť ani svoje šoférske návyky. Sú dosť silné na to, aby ju udržali na aute aj vo vysokej rýchlosti a dosť flexibilné na to, aby ste reklamu dokázali dať veľmi rýchlo dole, keď  budete potrebovať. Bonus v tomto prípade je zachovaná spotreba vášho vozidla.

Vo svete, kde sa neustále zvyšujú nároky na pružnosť podnikateľov a firiem, je produkt – magnetická reklama, produktom prakticky neoceniteľným.  Dáva vám do rúk to najmocnejšie, čo môže reklama klientovi ponúknuť. Aktuálnosť, flexibilitu, nízke náklady na prevádzku a najmä úžasnú viditeľnosť.

Magnetické reklamné fólie a tabule na strechu auta  nájdete na stránke magnetickareklama.sk.

Medzi aktuálnu novinku patria aj magnetické tabule rôznej šírky, dizajnu a tvarov práve pre taxíky, ťuknite TU a dozviete sa viac.

Text: PR

Foto: magnetickareklama.sk