Home / Nezaradené / Vidíte skutočnosť alebo ilúziu?

Vidíte skutočnosť alebo ilúziu?

„Projection mapping“ je odborný výraz, ktorý väčšina ľudí pravdepodobne nepozná. Ohýbanie mysle, optické ilúzie, video v 3D priestore reálneho sveta? Zopár špeciálnych efektov, použitých priamo pred našim zrakom a výsledkom je dokonalá ilúzia, ktorá nie je len technologickým pokrokom, ale priam majstrovským dielom. Ohúri všetky naše zmysly. Zamilujeme sa. Nech už ste milovníkom umenia alebo nie, z projektu Box od autorov Bot & Dolly sa vám postavia chlpy na rukách! Pozrite sa, ako sa jednoduchý biely obdĺžnik v priebehu sekundy premení na čosi magické, pripomínajúce stred vesmíru. Každú chvíľu máte pocit, že dianie už-už vyvrcholí, ale umelci vás stále niečím prekvapia. Nechajte sa…

Review Overview

User Rating: 1.51 ( 4 votes)

Projection mapping“ je odborný výraz, ktorý väčšina ľudí pravdepodobne nepozná. Ohýbanie mysle, optické ilúzie, video v 3D priestore reálneho sveta? Zopár špeciálnych efektov, použitých priamo pred našim zrakom a výsledkom je dokonalá ilúzia, ktorá nie je len technologickým pokrokom, ale priam majstrovským dielom. Ohúri všetky naše zmysly. Zamilujeme sa.

Nech už ste milovníkom umenia alebo nie, z projektu Box od autorov Bot & Dolly sa vám postavia chlpy na rukách! Pozrite sa, ako sa jednoduchý biely obdĺžnik v priebehu sekundy premení na čosi magické, pripomínajúce stred vesmíru. Každú chvíľu máte pocit, že dianie už-už vyvrcholí, ale umelci vás stále niečím prekvapia. Nechajte sa unášať vizuálnou projekciou, nechajte sa oklamať ilúziami.

[youtuber vimeo=’http://vimeo.com/75260457′]

Zdroj: freedigitalphotos.net

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Leave a Reply