Home / Móda / Móda vo veľkom štýle

Móda vo veľkom štýle

V nasledujúcom článku sa zameriame na náročných čitateľov a čitateľky. Atraktivita, luxus, kvalita – to sú pojmy, na ktoré sa zamerali americkí návrhári na Lexingtonskej Avenue v New Yorku, návrhár Marco Hulsebus, či svetoznáme značky ako Armani a Hilfiger. Čaká na vás prekvapenie, aké ste dlho nevideli a nečítali. Spojíme módu a umenie do jedného celku. Umenie z ulice Na Lexingtonskej Avenue v New Yorku vyrástla galéria, ktorá spojila módu a umenie. Pozrite si spolu s nami fotografie, ktoré vás na chvíľku vytrhnú z kontextu každodennej všednosti. Nádherné šaty, kreatívne topánky, vyrobené z luxusných materiálov a farebných kombinácií a priestor, v ktorom ožíva naša fantázia. Chýbajú už len parádne hodinky Emporio Armani…

Review Overview

User Rating: 1.49 ( 4 votes)

V nasledujúcom článku sa zameriame na náročných čitateľov a čitateľky. Atraktivita, luxus, kvalita – to sú pojmy, na ktoré sa zamerali americkí návrhári na Lexingtonskej Avenue v New Yorku, návrhár Marco Hulsebus, či svetoznáme značky ako Armani a Hilfiger. Čaká na vás prekvapenie, aké ste dlho nevideli a nečítali. Spojíme módu a umenie do jedného celku.

Umenie z ulice

Na Lexingtonskej Avenue v New Yorku vyrástla galéria, ktorá spojila módu a umenie. Pozrite si spolu s nami fotografie, ktoré vás na chvíľku vytrhnú z kontextu každodennej všednosti. Nádherné šaty, kreatívne topánky, vyrobené z luxusných materiálov a farebných kombinácií a priestor, v ktorom ožíva naša fantázia. Chýbajú už len parádne hodinky Emporio Armani a srdce mnohých náročných zákazníkov by sa rozbúšilo.

Ako v rozprávke

Naše putovanie za extravaganciou a luxusom pokračuje kolekciou, ktorú priniesol pre svetový trh Marco Hulsebus. Šaty a kabáty vo veľkom štýle môžeme prirovnať k pohľadu na postavičku z rozprávky. Mohli by sme si myslieť, že za takéto kúsky spolu s doplnkami zaplatíme priveľa peňazí. Nie vždy to tak ale musí byť. Kombinácia svetových mien a našich náročných predstáv môže znamenať za istých okolností aj výhodný nákup. Práve žiarivými doplnkami môžeme oživiť aj všedný kabát, ktorý premeníme značkou Hilfiger, Armani či Fossil na eleganciu až extravaganciu. Šikovná žena a racionálny muž vie, kam zainvestovať. Nechajte sa ale predtým inšpirovať svetoznámym návrhárom, ktorý prezentuje svoje cítenie netradičným spôsobom.

Za kvalitou nemusíte cestovať ďaleko

 Ak sa vám zdá, že módne hity, ktoré sme prezentovali sú len pre Američanov či Nemcov, veľmi sa mýlite. Svoj sen máte často  nadosah. Nádherné a luxusné šaty vôbec nie sú pre našich umelcov a návrhárov  niečo nedosiahnuteľné. Jedným z dôkazov je mladá talentovaná návrhárka zo stredného Slovenska – Slavomíra Vlasová, ktorá prezentuje svoje umenie aj v zahraničí. Má za sebou niekoľko úspešných módnych prehliadok, spoluprácu s osobnosťami ako Sisa Sklovská a referencie v zahraničných módnych časopisoch. Presvedčte sa sami, či máme byť na čo hrdí.

Žiadny strach, ani čo sa týka módnych doplnkov! Navštívte stránku delux.cz a nechajte sa inšpirovať kvalitnými doplnkami svetových značiek. Atraktívny vzhľad kabátov či šiat dotvorte peknými hodinkami. Ceny budú tiež prijateľnejšie ako cestovať za svetoznámymi návrhármi na Lexingtonskú Avenue.

Zdroj:

purple.fr/diary/entry/exclusive-preview-of-the-new-dover-street-market-at-160-lexington-avenue-paris
http://www.hintmag.com/
Foto: freedigitalphotos.net
 
[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Leave a Reply