Home / Blog / PR články / Slávny tenisový tréner vydal knihu, ktorá motivuje tisícky ľudí

Slávny tenisový tréner vydal knihu, ktorá motivuje tisícky ľudí

Nová a veľmi inšpiratívna kniha presláveného tenisového trénera Ricka Macciho s názvom Extracting Greatness From Yourself and Others je od polovice decembra v predaji. Zatiaľ si ju môžete zakúpiť len v anglickom jazyku napríklad na stránke Amazon.com, ale veríme, že vás bude inšpirovať, rovnako ako inšpiruje tisícky ľudí po celom svete. Prečo? Kniha je zábavným a kvalitným manuálom k tomu, ako vydláždiť cestu k veľkému úspechu v tenise. Istotne bude zaujímavým prínosom minimálne pre všetkých, ktorí milujú stránku najtenis.sk. Kniha motivuje nielen v oblasti športu, ale tiež podnikania a osobného života. Macci, známy tréner svetovo uznávaných tenisových fenomenálnych športovcov ako Serena Williams, Jennifer Capriati, Andy Roddick a Maria Sharapova, zdieľa…

Review Overview

User Rating: 2.61 ( 4 votes)

Nová a veľmi inšpiratívna kniha presláveného tenisového trénera Ricka Macciho s názvom Extracting Greatness From Yourself and Others je od polovice decembra v predaji. Zatiaľ si ju môžete zakúpiť len v anglickom jazyku napríklad na stránke Amazon.com, ale veríme, že vás bude inšpirovať, rovnako ako inšpiruje tisícky ľudí po celom svete. Prečo?

Kniha je zábavným a kvalitným manuálom k tomu, ako vydláždiť cestu k veľkému úspechu v tenise. Istotne bude zaujímavým prínosom minimálne pre všetkých, ktorí milujú stránku najtenis.sk. Kniha motivuje nielen v oblasti športu, ale tiež podnikania a osobného života. Macci, známy tréner svetovo uznávaných tenisových fenomenálnych športovcov ako Serena Williams, Jennifer Capriati, Andy RoddickMaria Sharapova, zdieľa tajomstvo úspechu v tenise aj mimo teniskových kurtov prostredníctvom anekdot a viac ako sto z jeho slávnych „macco-výrokov“. Dozviete sa viac o filozofii človeka, ktorý silou pozitívneho myslenia formuje z ľudí šampiónov.

 

Publikácia bola napísaná v spolupráci s Jimom Martzom, tenisovým spisovateľom a vydavateľom časopisu Florida Tennis. Predslov knihy napísal Andy Rodick, bývalá svetová jednotka, víťaz US Open, čo značí, že kniha je plná slov skutočných „majstrov remesla“. Ak ste si doteraz mysleli, že v tenise nemôžete dosiahnuť veľa, ponorte sa do myšlienok človeka, ktorý je považovaný za najlepších trénerov sveta a uznávaný aj medzi odborníkmi v iných športových disciplínach. Autor dokáže komunikovať aj so svojimi športovcami na takej úrovni, aby jasne pochopili techniku – čo to znamená v praxi po fyzickej aj psychickej stránke a dosiahli úspech. Micco vám dá lekcie, bez ohľadu na to, čo robíte – či už ste sa práve rozhodli kúpiť tenisové rakety za výhodné ceny alebo chcete rozbehnúť s kamarátom podnikanie. Nehovoriac o tom, že sa možno chystáte rozhodnúť o tom, či vaše dieťa skúsi spomedzi športových disciplín práve tenis. V tom prípade je jednoznačná cesta k autorovi knihy, ktorý svojou tvrdou prácou, otvorenosťou a úsmevom dokáže vášnivo motivovať práve deti a vychovať z nich osobnosti. Buďte aj vy pre vaše dieťa inšpiráciou a oporným bodov v živote – zopár rád z knižky a stanete sa pre nich motivujúcim vzorom, spolu s tenisovým koučom na tenisovom kurte.

Nezabudnite tiež, že vaše dieťa potrebuje kvalitnú výstroj. Bez nej by zo svetových šampiónov boli možno stále len radoví športovci. Vieme, že nie je raketa ako raketa a gro úspechu tvoria aj kvalitné výplety. Nechajte sa nami inšpirovať a objednajte cez internet výplety, ktoré váš malý športovec a budúci šampión len tak ľahko nezničí. Môžete si vybrať zo svetových značiek ako je Wilson, Head, Babolat, Dunlop, Yonex, Tecnifibre, Toalson, Luxilon a WissCannon. Veríme, že práve kniha špičkového trénera a charizmatického človeka vás nabudí k vysokým cieľom.

Zdroj: worldtennismagazine.com/archives/10108

Foto: freedigitalphotos.net

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Leave a Reply