Home / Blog / PR články / Banka, ktorá spustila revolúciu

Banka, ktorá spustila revolúciu

Viete, ktorá banka spustila v bankovníctve hotovú revolúciu? Viete, komu vďačíme za to, že môžeme každodenne spravovať svoje financie prostredníctvom internetu či mobilu? Ako inak, je to mBank. Možno ste už aj Vy jej súčasťou, no ak nie, radi Vám predstavíme rad výhod, ktorými je stále povestná. Na trhu je od roku 2007 a za ten čas aplikovala do praxe celkom odlišný model než ten, na ktorý sme boli do tohto roku zvyknutí. Inovatívny a nízkonákladový koncept umožnil využívať viaceré bankové služby úplne zdarma. Niet pochýb, že už po pár mesiacoch stál za bankou rad spokojných klientov. Stále sa pridávajú ďalší a čerpajú z bonusov, ktoré vie banka ponúknuť. Dovoľujeme si tvrdiť, že aj hypotéka s týmto partnerom sa naozaj oplatí. Za jeho TOP pozíciou však stoja viaceré plusy a výhody, ktoré denne poskytuje bežným občanom, ale aj podnikateľským subjektom. V konkurenčnom boji sa teda javí ako silný a ambiciózny poskytovateľ finančných služieb.

Najvýhodnejšie alternatívy

Dnes už je celkom bežné, že prioritou je pre nás v každom prípade komfort. Ten chceme cítiť i pri spravovaní vlastných financií, ktoré sme si nie zriedka pomerne ťažko zarobili. Dostupnosť a atraktívnosť ponúkaných produktov či služieb je taktiež v značnej miere rozhodujúca. Toto všetko môže garantovať aj mBank, no okrem toho je to tiež serióznosť a maximálna ústretovosť, čo dokázalo klientov presvedčiť v prospech tejto banky. Pokiaľ už máte dosť nezmyselných poplatkov za vedenie účtu, tak si zriaďte účet bez poplatkov. Samozrejmosťou je aj nulový poplatok za prichádzajúce platby. Mobilnosť a transparentnosť, ktoré sú tak príznačné pre modernú dobu, zasiahli aj online marketing. Sofistikované a praktické prostredie internetovej banky spĺňa všetky očakávania dynamického človeka 21. storočia. Ak Vás momentálne zaujíma výhodná pôžička,mBank za jej spracovanie neplatíte nič. Mnohí iste ocenia aj mobilnú aplikáciu, ktorá celý proces v priestoroch IT banky ešte viac zefektívnila. Či už ste mamička na materskej dovolenke, študent, momentálne nezamestnaná osoba, biznismen alebo obchodný subjekt, táto banka Vám ma iste čo ponúknuť. Jej cieľom je totiž hľadať najvýhodnejšie alternatívy pre každého.

Refinancujte s mBank

V prípade, že máte hlavu v smútku z nevýhodnej hypotéky, ktorú ste uzatvorili neuvážene a v chvate, pretože sa v danej chvíli javila ako najlepšie riešenie, máme pre Vás návrh. Preneste si ju do mBank a začnite sa opäť tešiť zo života. Pri prenose hypotéky nie sú nutné žiadne špeciálne potvrdenia, všetko prebehne expresne, jednoducho a bez akéhokoľvek rizika. Prečo by ste sa mali rozhodnúť práve pre túto banku? Pretože Vám vie zaručiť najnižší úrok počas celej doby splácania. Ak náhodou nájdete lepšiu ponuku, mBank vzniknutý rozdiel doplatí. Pýtajte sa, čítajte referencie, hľadajte, no sme presvedčení, že lepšieho partnera pre refinancovanie hypotéky nenájdete. Prenos nepodlieha žiadnym obmedzeniam a každý klient je posudzovaný individuálne. Pokiaľ teda splácate svoju starú pôžičku riadne aspoň pol roka, refinancovaniu nestojí v ceste naozaj nič.

Revolučná mBank je tu aj pre Vás, preto je možno načase presvedčiť sa o jej prednostiach na vlastnej koži.

Foto: © [BillionPhotos.com] / Dollar Photo Club