Home / Ľudia / 10- ročnému chlapcovi našla mama priateľov z celého sveta

10- ročnému chlapcovi našla mama priateľov z celého sveta

 Sú veci, ktoré je hrozné počuť pre každého rodiča. Colin je desať ročný chlapec z Michiganu. Tento rok, konkrétne 9. marca, bude mať 11 rokov. Svojej mame povedal, že nechce mať narodeninovú oslavu, pretože nemá koho pozvať, nemá priateľov. Colin má diagnostikovanú poruchu zmyslového spracovania, ako aj iné poruchy, trpí miernou formou autizmu.

„Nemajú ma radi a uťahujú si zo mňa“ povedal Colin svojej mame.

Jeho mama sa rozhodla konať. Vytvorila na Facebooku skupinu s názvom „HAPPY BIRTHDAY COLIN.“

 

Píše:

„Vytvorila som túto stránku pre môjho úžasného syna, ktorý bude mať 11 rokov 9. marca. Vzhľadom k tomu, že je zdravotne postihnutý, nie je to pre neho ľahké. Ostatným deťom sa nepáči. Keď som sa ho spýtala, či chce svoju narodeninovú párty, povedal, že nemá žiadnych priateľov. Na obede s ním nikto nechce sedieť. Vytvorila som túto stránku, kde by mu mohli ľudia posielať pozitívne myšlienky a povzbudzujúce slová, ktoré by mohli znamenať viac ako akákoľvek oslava narodenín. Prosím, pomôžte mi urobiť môjmu synovi tento deň nezabudnuteľným.“

Je to neuveriteľné, ale malá skupina sa neuveriteľne rozrástla a dnes má viac ako 1.119.584  fanúšikov.  Dôvod je prostý. Každý z nás si vie predstaviť situáciu, v ktorej sa Colin ocitol.

Jeho mama mu chce povedať o skupine až v deň jeho narodenín. Takže je len na vás, či tam bude svietiť aj vaša tvár a vaše blahoželanie. Všetci dúfajú, že už nikdy nebude mať pocit, že nemá žiadnych priateľov. Do skupiny sa môžete dostať tu.

 [plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply