Home / Láska, sex, vzťahy / Chlap nie je citlivý iba „tam“

Chlap nie je citlivý iba „tam“

Zvykne sa hovoriť, že chlapi sú citliví iba na jednom mieste. Možno podaktorí aj tomu sami veria. No to ešte nespoznali, ako a kde sa ich môžeme my ženy dotýkať tak, aby im z toho nabehli príjemne mrazivé zimomriavky, ale zároveň prebehla cez ich telo horúca vlna vášne. Našli ste si dnes zmeškaný hovor od svojho miláčika? Výborne, dohodnite si rande a overte v praxi, či je citlivý aj na týchto miestach:

  • Chodidlá – muži majú údajne vyššiu koncentráciu nervových zakončení v chodidlách ako ženy. Medzi tretím prstom, v oblúkovitej časti centra nohy, je miesto prezývané „vriaci prameň“. Jeho stlačením zvýšite prietok krvi v celom tele. Skúste teda začať predohru masážou nôh a troška dlhšie sa zdržte „tancovaním“ na spomínanom mieste.
  • Palec – ukážte vášmu partnerovi nové nekonečné možnosti. Celé telo je ako jeden bublajúci kotol. Palec ako taký sa pokladá za obzvlášť sexy pre mnohých mužov. Sací reflex, ktorý predvediete na jeho palci, alebo jemné hryzkanie a bozky evokujú erotický zážitok, a tak sa stávajú obľúbeným nástrojom na vyjadrenie túžby. Muža totiž nedostanú ani tak zaľúbené sms, ako hravé náznaky.
  • Kríže – tzv. sacrum oblasť je trojuholníková kosť, ktorá sa nachádza v spodnej časti chrbtice. Nervy krížovej oblasti sú spojené s intímnymi partiami, a preto ak stimulujete túto časť, môžete u muža vyvolať údajne samotný orgazmus. Znova sa teda pristavíme pri relaxačnej masáži, ktorá má silný erotický náboj.
  • Hruď – ak ste s mužom, ktorý si vie vychutnať dotyky, tak ho pokojne hladkajte po jeho mužnej hrudi. On to iste ocení, pretože ste sa mu práve postarali o úžasný pocit slasti. Opäť môžete staviť na jemné satie, ale i kultivované hryzkanie.

O tom, že ženské telo je obrovská mapa posiata erotogénnymi zónami niet pochýb. No i muži majú svoje špecifické spúšťače. Ak sa vám podarí preplaviť sa cez náročnú a búrlivú vodu mužského tela, tak sa môžete pripraviť na sms blahoželania a vrúcne vyznania lásky, ktorými vás partner či milenec po skvelom výkone určite zasype. Možno si to nenechá iba pre seba, pretože muži sa radi pochvália skvelou dračicou v posteli a celkom pokojne sa môže stať, že si na svojom mobile čoskoro nájdete neznáme číslo od “JEHO” kamaráta, ktorý bude skúšať vašu oddanosť. Dnes však stačí iba jeden malý klik a informácia o čísle je odhalená. Potom je už iba na vás, ako s touto informáciou naložíte.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Reklamný článok

Zdroj: shape.com

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply