Home / Blog / Overaly sú hitom letnej kolekcie na piperi.sk

Overaly sú hitom letnej kolekcie na piperi.sk

Blíži sa leto a Vy by ste sa chceli stať neprehliadnuteľnou? Máme pre Vás riešenie v podobe dámskych overalov.  V poslednej dobe sa rozšírili, aj keď ich stále mnoho žien nepozná. V e-shope „Piperi“ na internetovej stránke piperi.sk si môžete vybrať zo širokej ponuky overalov. Nájdete tu klasické dámske overaly, letné overaly, sexy overaly, moderné overaly s krátkymi aj dlhými nohavicami v rozmanitých farbách, strihoch a veľkostiach (jedna UNI veľkosť alebo výber z viacerých veľkostí.)

 

DÁMSKE OVERALY s krátkymi nohavicami + opasok - army / korálová

E-shop „Piperi“ je na trhu od roku 2009 a okrem dámskych overalov ponúka na svojej domovskej internetovej stránke www.piperi.sk aj množstvo iných produktov. A to letné šaty, minišaty, topy, tuniky, tielka, blúzky, legíny, dámske plavky, sukne a doplnky. Vyberie si tu každá žena a to z pohodlia svojho domova bez zbytočného chodenia po obchodoch.

DÁMSKE OVERALY s opaskom - pink

Zasielanie tovaru na sklade býva rýchle a to spravidla ihneď, ak si zvolíte dobierku.V prípade platby na účet, Vám tovar bude zaslaný po prijatej úhrade. Oblečenie a doplnky, ktoré nie sú skladom sa expedujú do dvoch týždňov. Ak je Vami objednaný tovar vypredaný a nedá sa už doobjednať, tak Vás budú pracovníci e-shopu včas kontaktovať. Preto ak ešte nie ste pripravená na leto, tak hor sa nakupovať do e-shopu „Piperi“, ktorý Vás osloví jedinečnosťou svojich výrobkov a ľahkou dostupnosťou. „Piperi“ je jednoducho móda so štipkou korenia.

Foto: piperi.sk

Leave a Reply