Home / Bývanie / Varte s pôžitkom v novej kuchyni

Varte s pôžitkom v novej kuchyni

Krásna a moderná kuchyňa je snom nielen každej ženy. V tejto miestnosti sa v mnohých rodinách odohráva takmer celý rodinný život, keďže sa v nej ich členovia stretávajú nielen pri raňajkách, obedoch či večerách, ale aj debatách pri káve napríklad po práci. Splňte si sen o nádhernej kuchyni aj vy a vybudujte si v nej priestor, ktorý bude maximálne zohľadňovať vaše potreby. Kuchyne na mieru sú tým najsprávnejším riešením.

kuchyne-na-mieru-luxdan.sk

Kuchynskej linke nemusíte takmer nič prispôsobovať. Prispôsobí sa sama

Každý priestor má svoje špecifiká. Sú v ňom vybudované rozvody elektriny, vody, odpady či obsahuje rozličné výklenky a má isté priestorové limity. Klasické kuchynské linky sa často nedokážu dostatočne prispôsobiť týmto podmienkam, a preto sú pri inštaláciách či prerábkach kuchýň často nutné zásadné stavebné úpravy a zmeny inštalácií. Ak sa však rozhodnete pre kuchyňu na mieru, tej sa prispôsobovať nemusíte. S odborníkmi, ktorí maximálne zohľadnia podmienky daného priestoru, spoločne navrhnete také riešenie kuchyne vyžadujúce čo najmenšie zásahy do aktuálneho stavu miestnosti. Kuchyne na mieru sú šité konkrétne pre vás, a preto s nimi budete určite spokojný.

Vstavané kuchyne ako jeden celok

Samozrejmosťou v dnešných kuchyniach sú aj vstavané spotrebiče, ktoré z kuchyne vytvoria jeden súvislý celok. Vstavané kuchyne zabezpečia, že nič nebude kaziť dizajn, pretože každá jedna elektronika sa schová do základného rámu kuchynskej linky. Samozrejme, výber spotrebičov je len na vás a do vašej kuchyne si môžete zvoliť presne to, čo potrebujete a čo sa vám páči. Kuchynské pracovné dosky, rúry na pečenie, umývačky riadov, mikrovlnky či chladničky. Všetko to si dokážete kúpiť priamo v kuchynskom štúdiu a spotrebiče ešte pred samotným zabudovávaním kuchyne umiestniť do návrhu, ktorý vám poskytne dokonalú predstavu o jej budúcom výzore.

Ak snívate o kuchyni, ktorá bude atraktívna, nadčasová, praktická a ponúkne vám všetko, čo naozaj potrebujete, máme pre vás riešenie. Kuchynské štúdio Luxdan v Bratislave aj pre vás vytvorí takú kuchyňu, v ktorej bude pre vás varenie hotovým pôžitkom.

Foto: luxdan.sk

Leave a Reply