Home / Bývanie / ELGAS – dodávateľ energií s ohľadom na životné prostredie

ELGAS – dodávateľ energií s ohľadom na životné prostredie

Ktorá domácnosť by netúžila znížiť svoje výdavky? Občas sa zdá, že nás udusia. Nech sa snažíme akokoľvek, nie a nie ušetriť. Raz Vás zaskočí pokazená vodovodná batéria, inokedy je to upchaté potrubie, nehovoriac už o tom, aká nepríjemná vie byť zvýšená cena plynu alebo elektriny. Podaktorí dodávatelia skúšajú našu trpezlivosť, pretože hoci si aj pofrfleme, účty sa platiť musia. Pokiaľ žijete v presvedčení, že to už asi inak nebude, máme pre Vás dobrú správu. Na trhu pôsobí aj spoločnosť ELGAS, ktorá dokáže prispôsobiť dodávku energií pre Vašu domácnosť tak, aby cena zodpovedala Vaším možnostiam. Nemôžete si dovoliť zbytočne vyhadzovať peniaze a zmenu privítate s otvorenou náručou? Prejdite bezplatne k novej spoločnosti, ktorá za Vás vybaví všetky potrebné náležitosti, ba čo viac, v prípade, že plánujete kúpu nového kotla, ELGAS Vám naň vyhradí istú časť finančných prostriedkov. Viete o tom, že by aj iní dodávatelia elektriny a plynu ponúkali niečo podobné? Táto atraktívna ponuka platí pre bežné domácnosti, ale i podniky. O dôveryhodnosti spoločnosti vypovedá aj fakt, že okrem bežných užívateľov sa na ňu s obľubou obracajú tiež veľké a vplyvné firmy. Zvážte, či chcete ďalej hrať hru o trpezlivosť alebo Vám záleží na stabilnej dodávke elektriny a plynu za viac ako skvelú cenu.

Green planet in your heart hands - usa - environment concept

Profil spoločnosti

Materským holdingom spoločnosti ELGAS je GGE (Grafobal Group Energy), ktorá sa radí medzi členov GG skupiny – známej v sedemnástich krajinách sveta. Bezpečného dodávateľa spoznáte aj vďaka dobrému menu a finančnému zázemiu. Môžete si byť istý, že Váš nový partner tieto kvality má. Ročný obrad materskej firmy je 920 miliónov EUR, preto má skutočne výborné pokrytie. Dodávatelia plynu predkladajú svojím klientom rôzne ponuky, no za úspechom zmieneného experta stojí najmä kvalita a nadštandard poskytovaných služieb. Momentálne si drží na trhu tretiu priečku v rebríčku najväčších dodávateľov na Slovensku.

Alternatívne riešenie

Dosť bolo rečí o šetrení, začnite šetriť! ELGAS, Váš spoľahlivý partner, Vám s tým pomôže. Stojí tak pred Vami skvelá alternatíva týkajúca sa úspory energie, ktorú by bolo škoda nevyužiť. Nech sa na to pozrieť z ktorejkoľvek strany. Pre každého klienta bude ponuka upravená tak, aby cena elektriny a plynu klesla na čo možno najnižšiu úroveň. Konkurenčné firmy nepredstavujú pre tohto dodávateľa žiadne riziko, práve naopak, posúvajú ho vpred a motivujú k neustálemu zlepšovaniu.  

Úspešné spoločnosti dnes myslia aj na ekológiu

Spoločnosť si položila do budúcnosti nemalé ciele. Bude sa snažiť expandovať i do ďalších krajín. Už dnes je známa v Poľsku, Česku a Maďarsku. Každoročne pribúdajú noví klienti, a teda aj zvýšený dopyt po dodávke plynu a elektriny. Táto zodpovednosť je pre ELGAS veľmi dôležitá, a preto chce rozvíjať svoju flexibilitu a budovať si pevnú dôveru medzi stálymi i potencionálnymi klientmi. Kdekto iste ocení aj orientáciu firmy na životné prostredie. Zodpovednosť jej nedovoľuje zostať v tomto smere ľahostajnou. Celý proces podnikania je vysoko ekologický a jeho podstatu tvorí Zelená energia.

Ak ste si úsporu energií zaradili do predsavzatí na tento rok a chcete sa pripojiť k ekologicky zmýšľajúcemu partnerovi, viete, kam sa obrátiť.

Zdroj: elgas.sk

Foto: © [Romolo Tavani] / Dollar Photo Club