Home / Láska, sex, vzťahy / Ako originálne požiadať o ruku

Ako originálne požiadať o ruku

Prekonali ste prvotný strach a rozhodli ste sa svoju lásku požiadať o ruku? Máte pripravený zásnubný prsteň s diamantom, ale neviete si rady, ako povedať vašej drahej polovičke, že by ste si ju chceli vziať? Máme pre vás pár originálnych tipov, vďaka ktorým bude vaša žiadosť o ruku skutočne jedinečným zážitkom.

pisem.sk2

  1. Vezmite svoju partnerku tam, kde ste sa po prvýkrát spoznali alebo tam, kde ste mali svoje prvé rande. Žiadosť o ruku potom môže začať slovami, že na tomto mieste, kde ste sa prvýkrát stretli, je čas posunúť váš vzťah ďalej.
  2. Využite krásu vianočnej atmosféry. Pripravte zásnubný prsteň ako vianočný darček, ktorý vaša milovaná rozbalí pod stromčekom. S vianočným darčekom v podobe zásnubného prstienku sa môžete vyhrať do detailu. Prsteň môžete zavesiť napríklad ako ozdôbku na stromček.
  3. Pripravte si pre svoju lásku ukľudňujúcu masáž celého tela. Ľavú ruku si nechajte až nakoniec, aby ste mohli svoju priateľku požiadať o ruku a nasadiť jej na ruku zásnubný prsteň.
  4. Zahrajte sa so svojou drahou polovičkou na schovávačku. Pripravte romantickú hru na stopovanie, kde vaše láska musí podľa inštrukcii doraziť až na posledné miesto schovávačky, kde už budete čakať vy s prsteňom.
  5. Opýtajte sa netradične tam, kde to vaše priateľka nečaká. Použiť môžete magnetky na chladničku, alebo vložiť fiktívnu stránku so žiadosťou o ruku do obľúbeného časopisu vašej milovanej.
  6. Vytvorte chodníček pre vašu partnerku až k zásnubnému prsteňu. Tradíciou sú okvetné lístky červených ruží, ale môžete zvoliť aj originálnejšiu cestu, napríklad chodníček z obľúbených sladkostí vaše drahej.
  7. Zahrňte ju chválou. Rozmiestnite vo vašom dome, alebo byte na rôzne miesta lístočky s vlastnosťami a zvyky, ktoré si na nej tak vážite, a vďaka ktorým ju máte rád. Na jednom z týchto lístočkov nezabudnite taktiež uviesť vašu žiadosť o ruku.
  8. Darujte jej obľúbenú bonboniéru, ale jeden z bonbónov nahraďte zásnubným prsteňom. Čokoláda tak bude sladšia, než zvyčajne.
  9. Naplánujte romantický výlet do prírody alebo kdekoľvek, kam by sa vaša partnerka rada vydala a popozerala. Behom uvoľnenej a relaxačnej atmosféry spojenej s výletom sa môžete mimochodom opýtať, či by si vás vaša láska chcela vziať za muža.
  10. Radi ste si ako deti kreslili do piesku na pláži alebo na ihrisku? Využite túto originálnu a hravú aktivitu, v čase pohodovej chvíľky na preslnenom pobreží napíšte do piesku svoju žiadosť o ruku. Podobne môžete svoje city vyjadriť aj počas zimného obdobia, kedy vám ideálne poslúži trblietavý biely sneh.
  11. Usporiadajte pre svoju priateľku romantický piknik uprostred krásnej prírody, ktorá je už sama o sebe stvorená k tak vzácnej príležitosti, akou je žiadosť o ruku. Šperk môžete taktiež ukryť do dezertu, aby si ho vaša nastavujúca našla sama.

Nedržte sa pri vymýšľaní tej správnej žiadosti pri zemi, buďte originálni a kreatívni, vaša drahá polovička to ocení! Na druhej strane nezabudnite počas vymýšľania svojej žiadosti o ruku na to, čo by sa vašej milovanej skutočne páčilo, aby ste sa vyhli prípadným faux-pas