Home / Láska, sex, vzťahy / Kam svojho partnera nikdy neberte

Kam svojho partnera nikdy neberte

Každý rád trávi svoj čas so svojou láskou. Pokiaľ však nechcete svojho drahého za niečo potrestať, sú miesta, na ktorého ho radšej nebrať. Ktoré to sú?

Nákupy

S tým bude súhlasiť asi každý muž. Jedná sa predovšetkým o obchody s dámskou módou. Keď budete na nákupoch, sledujte ženy, ktoré si na nákupy tiež vzali svojho „poradcu“. Zúfalo stoja, dívajú sa niekam do prázdna, modlia sa, aby toto utrpenie už skončilo. V kabínkach je to ešte o niečo dramatickejšie. Samozrejme, že existujú aj muži, ktorým nakupovanie so svojou polovičkou neprekáža. Pokiaľ máte po svojom boku práve takého, môžete si pogratulovať.

Babské jazdy

Toto je kapitola sama o sebe. Je skvelé mať dobré kamarátky  a fungujúci vzťah, no tieto dve veci nikdy nezlučujte dokopy. Potvrdí vám to každá žena, ktorá behom večierku sleduje svoju kamarátku, ako sa neustále so svojou polovičkou bozkáva a vyznáva lásku. Nedajbože, keď sa spustí nejaká hádka. To už nie je nič príjemné. Takže vždy volte buď večer s kamarátkami alebo so svojim drahým.

Fitness centrum

Pokiaľ so svojim drahým vediete zdravý životný štýl, do ktorého patrí aj cvičenie, je to skvelé. Nikdy však nechoďte spoločne cvičiť. Hlavným dôvodom je, že keď na seba hodíte tesné legíny na cvičenie a priliehavý top, nezostane na vás behom cvičenia len pot, ale i oči ďalších mužov. Chlapi sú chlapi a nie je tomu inak ani vo fitku. A ten váš by sa mohol cítiť veľmi nepríjemne.

Na všetky tieto miesta je lepšie ísť sama, so svojou kamarátkou alebo sestrou. Aj keď vám váš drahý možno potvrdí, že s vami chodí rád na nákupy, párty alebo si zacvičiť, s najväčšou pravdepodobnosťou k vám chce byť len milý. Dajte mu trochu voľnosti a uvidíte, že to tak bude lepšie.

Ana Blazic Pavlovic/ Dollar Photo Club