Home / Bývanie / Spravte swi zo svojho domu domov

Spravte swi zo svojho domu domov

Máte nový dom alebo byt, no stále sa v ňom necítite ako doma? Možno stačí len zmena zariadenia, a z vášho domu sa konečne stane sladký domov. Ak je zariadenie nové a v podstate sa vám aj páči, skúste sa zamyslieť či by nepomohlo presunutie nábytku, prípadne iba jeho pretriedenie, pretože množstvo ľudí to s počtom kusov nábytku preháňa a interiér potom pôsobí stiesnene. Možno práve toto bude aj váš prípad.

Chce to celkovú zmenu?Ak sa vám však váš nábytok nepáči, prípadne spolu vôbec neladí, stavte na komplexnú zmenu, vďaka ktorej získate domov, po akom ste vždy snívali. Skvelé a štýlové kúsky nábytku nájdete na internetovej stránke moderny-nabytok.sk. Prezrite si ich ponuku a uvidíte, že si hneď zopár kúskov vyberiete.

swi

Vstavaný nábytok je TOP

V prípade, že sa teda idete pustiť do celkovej premeny interiéru, stavte určite na kvalitné vstavané skrine, ktoré sú veľmi praktické, a navyše aj skvelo vyzerajú. Dokážu byť úplne nenápadné a splývať s prostredím konkrétnej izby, alebo si naopak môžete vybrať skriňu vo výraznej farbe, ktorá bude dominantou miestnosti. V druhom prípade však ostatný nábytok voľte v jemných a menej výrazných farbách, aby ste izbu nemali príliš krikľavú.

Pri zariaďovaní samozrejme nezabúdajte ani na doplnky. Hoci časy preplnených poličiek s množstvom tzv. „lapačov prachu“ sú už dávno za nami, ani úplne prázdne police nepôsobia príliš prívetivo. Výrazné doplnky dokážu totiž miestnosť oživiť a dodať jej šmrnc. Doplnky však vyberajte po riadnom uvážení, aby ste ich nakoniec nehodili do skrine a nikdy nevyužili. Vhodné sú napríklad rôzne zaujímavé vázy, ktoré vyzerajú krásne prázdne, ale využijete ich aj na kvety. Odporúčame i sviečky, ktoré sú skvelou dekoráciou a po zapálení dokážu vytvoriť naozaj príjemnú atmosféru, vďaka čomu sa už určite budete vo svojom dome cítiť ako doma.