Home / Móda / Vyberte si štýlovú kabelku na leto

Vyberte si štýlovú kabelku na leto

Aj vy si chcete kúpiť peknú kabelku, ktorá nádherne osvieži váš letný outfit? Nechajte sa inšpirovať týmito radami.

Praktické batohy

K najväčším hitom patria aj toto leto batohy, ktoré sú typické svojim športovým vzhľadom. Objavujú sa v kolekciách prakticky všetkých svetových módnych návrhárov. Ponuka v obchodoch, ale i na internete je skutočne pestrá, takže si je skutočne z čoho vyberať. Môžete si zvoliť batoh rôzneho materiálu ako je koža či semiš, ale i tvar, farbu alebo štýl.

Indiánsky štýl

Milujete strapce? Pokiaľ aj vás zaujíma tento trend, môžete sa nechať inšpirovať ponukou luxusných módnych návrhárov ako je Gucci či Michael Kors. Tento trend je typický najmä vďaka indiánskymi motívmi, ktoré sú aj túto sezónu opäť aktuálne. Pokiaľ si kabelku so strapcami kúpite, určite nešliapnete vedľa, keďže v móde ešte nejaký ten čas vydrží.

city young woman with fashion accessories. bag and eyeglasses, outdoor in park

Elegantná dáma

Ak máte rady skôr elegantnú módu, listové kabelky sú pre vás ako stvorené. Tie sú „in“ už nejakú dobu, no siahnuť môžete i po väčších listových kabelkách, kde zmestíte aj peňaženku či mobil. Je pravda, že nie je príliš praktická, lebo okrem základných vecí sa do nej nič iné nevojde. Ale v elegantnom oblečení budete vyzerať rozhodne sofistikovane a šik. Nebojte sa k tejto kabelke doplniť kľudne aj obyčajné tričko a džínsy.

Výrazne farby

Výrazné farby patria k letu a pomáhajú nám vnímať letnú atmosféru s ešte väčšou intenzitou. Pokiaľ zvolíte kráľovskú modrú, žltú alebo červenú, budete trendy i v najbližšej sezóne. Všetky tieto farby výborne ladia k bielemu oblečeniu, ktoré je tento rok veľmi populárne.

 

Coka / Dollar Photo Club