Home / Blog / PR články / Učte sa cudzí jazyk efektívnejšie s TopEnglish

Učte sa cudzí jazyk efektívnejšie s TopEnglish

Nie ste spokojný s momentálnym pracovným zaradením a myslíte si, že máte na viac? Nechcete svoju kariéru obmedzovať iba na našu malú krajinu? Túžite spoznávať nových ľudí, kultúru a ďalšie zaujímavosti, ktoré Vám vie svet ponúknuť? V tom prípade by ste si mali zistiť, čo Vám vedia ponúknuť jazykové školy Bratislava, Žilina či Košice a zoznámiť sa s jazykom, o ktorý máte záujem. Následne môžete vycestovať a svoje znalosti ďalej rozvíjať. Neviete, ktoré jazykové centrum bude pre Vás najvhodnejšie? Nechcete sa cítiť ako malý školáčik, obávate sa neefektívnosti a už vôbec sa Vám nechce tráviť hodiny nudným vyučovaním? Hoďte svoje starosti za hlavu, pretože jazyková škola Bratislava TopEnglish je tu pre Vás s najmodernejšími spôsobmi výučby cudzích jazykov, ktorých prednosťou je dynamika a expresné výsledky.

Osvojte si cudzí jazyk celkom prirodzene

Patríte medzi tých, ktorí majú z jazykového kurzu akýsi neopodstatnený strach? Hanbíte sa komunikovať a vystupovať v skupine? Riešením môžu byť individuálne hodiny, no moderné jazykové kurzy Bratislava Vás presvedčia o tom, že to ide aj inak. Ak budete neustále nútený komunikovať, jazyk sa Vám začne rýchlejšie ukladať do pamäte. Vďaka inovatívnym vyučovacím metódam si nebudete uvedomovať žiaden tlak, učenie bude harmonické a strach sa tu stane neznámym pojmom. Jazyková škola TopEnglish využíva pri výčbe Speak Direct Method, čo celý proces učenia ešte viac zdynamizuje. Princíp je založený na pravidelnom opakovaní, kladení otázok a okamžitej reakcii študentov. V skupine sú si všetci rovní a nikto sa nebude na nikoho dívať cez prsty. Prostredníctvom cielenej taktiky si vytvoríte zdravé reflexy a postupne začnete reagovať spontánne na podnety. Rozhodli ste sa, že bude pre Vás vhodná povedzme nemčina pre začiatočníkov? Nech sa páči, prihláste sa do kurzu a vytvorte so svojimi spolužiakmi užitočné, účelné a srdečné partnerstvo, ktoré Vás poženie vpred za úspechom.

Ceny ako pre rodinných známych

O tom, že jazykové centrum TopEnglish myslí v prvom rade na ľudí, svedčí aj fakt, že svoje služby ponúka za viac ako priateľské ceny. Ide síce o špičkové jazykové kurzy na vysokej úrovni, no žiaden kurz angličtiny Bratislava nebol ešte tak atraktívny. Máte za sebou už nejaký kurz v inej jazykovke, ktorý však nesplnil Vaše očakávania? Nech sa páči, prihláste sa do TopEnglish a získate jednorazovú 20%-tnú zľavu. Za málo peňazí tu dostanete „veľa muziky“. V praxi to znamená, že sa naučíte cudzí jazyk až 4-krát rýchlejšie než v inej škole. Až 40% lektorov je z anglicky hovoriacich krajín, pričom ide o skúsených, kvalitných a kvalifikovaných špecialistov. Okrem iného sú k dispozícií aj bezplatné jazykové semináre a gramatické cvičenia. Či už Vás zaujíma kurz angličtiny, španielčiny alebo kurz nemčiny Bratislava, TopEnglish sa ukazuje ako najvhodnejšie riešenie. Učivo a konverzácie sú nastavené tak, aby vychádzali z praktického života v cudzine. V prípade, že potrebujete pomôcť s prípravou na pohovor, s prezentáciou alebo CV v cudzom jazyku, stačí dať o sebe vedieť. Okrem dôkladnej jazykovej prípravy sa dočkáte i dobre mienených rád, čo hovoriť a čomu sa na pohovore radšej vyvarovať. Ak chcete rozšíriť svoju slovnú zásobu, k dispozícií je Vám aj školská knižnica, kde si môžete zapožičať beletriu bez akéhokoľvek poplatku.

Na spoznávanie cudzieho jazyka nie je nikdy neskoro, stačí iba vstať tou správnou nohou a urobiť rozhodný krok vpred. Učte sa s detskou ľahkosťou a dospeláckou suverénnosťou prostredníctvom profesionálov z jazykovej školy TopEnglish.

Foto: © [Antonioguillem] / Dollar Photo Club