Home / Vyberáme / Malé prsia? To vôbec nevadí!

Malé prsia? To vôbec nevadí!

Máte pri pohľade na váš hrudník zmiešané pocity? Túžite po plastickej operácií? Zúfate pri výbere podprseniek? Zabudnite na vaše pochybnosti, malé prsia majú predsa veľa výhod!

Citlivosť

Vedeli ste, že malé prsia sú omnoho citlivejšie ako tie veľké? Vysvetlenie je jednoduché. Veľké prsia obsahujú omnoho viac tuku než tie malé, a preto sú aj menej citlivé. Samozrejme to neznamená, že ženy s veľkosťou D si ich stimuláciu toľko neužívajú, no ženy s veľkosťou A či B si dotyky užijú omnoho viac.

Zdravie

Je oveľa ľahšie vykonať samovyšetrenie prsníkov, keď máte vaše prednosti menšie. Ženy si tak dokážu lepšie nahmatať malú hrčku či útvar, pretože nemusia prehmatávať toľko vrstiev. Vnadnejšie ženy musia byť o niečo opatrnejšie a dať si pri vyšetrení skutočne záležať. Dôležité je nezabudnúť na žiadnu časť v oblasti hrudníka a venovať samovyšetreniu dostatočný čas. Najlepšie sa to vykonáva počas sprchovania.

 

Vzhľad

S malými prsiami vyzerajú ženy mladistvejšie. A to naozaj v každom veku. Podľa viacerých vedcov a odborníkov boli v praveku prsia jedným zo znakov, ako mohol muž odhadnúť vek ženy. S pribúdajúcim vekom však prsia ovisnú a bez opory vyzerajú byť o dosť väčšie. No v minulosti platilo pravidlo, že čím väčšia prsia mala žena, tým je staršia, klesá jej plodnosť a pravdepodobne už bude matkou. Samozrejme už nežijeme v praveku, no pravdou je, že na malé prsia gravitácia nepôsobí tak ako nositeľkám tých veľkých.

 

Ďalšie výhody:

  • Nemusíte nosiť podprsenku
  • Pristane vám akýkoľvek typ vrchných plaviek
  • Muži vám pozerajú do očí
  • Netrpíte bolesťami chrbta

 

Obrázky: © Artem Furman / Dollar Photo Club