Home / Šport / Využite tipovaním svoje znalosti v oblasti športu!

Využite tipovaním svoje znalosti v oblasti športu!

Mnohí ľudia prirovnajú tipovanie športových zápasov k tipovaniu číselných lotérii. Tieto dva typy stávok sú ale absolútne odlišné a spoločné majú akurát to, že k tomu aby ste vyhrali potrebujete povestný kúsok šťastia. Kým pri číselných lotériách váš úspech stopercentne závisí od náhody, tipovanie športových duelov je priamo vaša voľba. Pokiaľ sa v športe vyznáte a pravidelne sa v ňom vzdelávate, máte veľkú šancu vyhrať veľký balík peňazí.

Využívajte svoje vedomosti a dbajte na detaily

Snom každého tipéra je vyhrať obrovské peniaze tipovaním športových zápasov. Nie je to ale také jednoduché, ako by si niekto na prvý pohľad mohol myslieť. Na tom aby ste boli úspešní sa musíte pričiniť v prvom rade vy. Nie je umenie sadnúť si za notebook a v priebehu pár minút nahádzať na tiket obrovské množstvo stávkových príležitosti. Veľmi podstatné je zistiť si o každom zápase čo najviac informácii, ktoré vám výrazne pomôžu určiť ten správny tip. Množstvo stávkarov toto maximálne podceňuje a myslí si, že len kvôli peknému kurzu zápas vyjde. Ako príklad nerozvážnosti pri tipovaní môžem spomenúť nedávny zápas nórskej Valerengy s Realom Madrid. Remíza 0:0 bola pre väčšinu stávkarov veľkým šokom, no pre skúsených hráčov ani veľmi nie. Predsa len išlo o prípravný duel a Real navyše nastúpil bez najväčších opôr ako Ronaldo, Bale či Ramos. Skúsenému tipérovi tento fakt určite neunikol tomuto zápasu sa radšej vyhol. Priznajte sa, koľkí z vás mali na svojom tikete tip na výhru bieleho baletu?

Soccer player legs in action

Pri tipovaní sa rozhodne oplatí prečítať si rôzne športové analýzy. V nich sa dozviete od akých faktorov závisí výsledok konkrétneho zápasu a lepšie tak zvolíte svoj tip. Autori článkov sa sústreďujú najmä na zákulisné informácie, ktoré sa tipujúci len tak z tabuliek nedozvie. Vyjadrenia trénerov, hráčov, listina zranených hráčov či cenné rady, proste všetko čo o zápase potrebujete vedieť. Postupom času si sami dokážete vytvoriť obraz o tímoch ale aj o samotných hráčoch. Najmä pri tipovaní tenisu nemusíte byť certifikovaný psychológ, aby ste videli v akom psychickom rozpoložení sa tenista nachádza. Fabio Fognini, Benoit Parie či Bernard Tomic sú príkladom tenistu, ktorý sa nechá v priebehu niekoľkých minút poriadne vytočiť za každú maličkosť. Následne pôsobia na kurte odovzdaným dojmov, a práve vtedy je vhodné skúsiť tip na víťazstvo súpera alebo na menší počet gemov v sete. Najmä Francúz sa v poslednej dobe pekne vyfarbil. V súboji s Volandrim síce viedol 1:0 na sety, no od stavu 2:3 v druhom dejstve totálne vypustil zápas a následne zápas z nepochopiteľných príčin skrečoval. Získané skúsenosti určite využijete aj pri rôznych odvodených stávkach ako napríklad počet gólov v zápase alebo iné čiastočné stávky.

Tipovať sa môže oplatiť

Svedomitým čítaním noviniek zo sveta športu sa nakoniec môžete prepracovať aj k výhram, ktoré vám vyčaria úsmev na perách. Ak sa k tejto základnej ingrediencii pridá ešte kvapka šťastia, výhra vás určite neminie. Mnohým tipérom sa už vďaka výhram v tipovaní doslova zmenil život. Heroický kúsok sa podaril najmä jednému z pravidelných zákazníkov Fortuny. Na svoj tiket pridal 4 hokejové remízy, hral za maximálny možný vklad a napokon sa tešil z výhry 150 000€. Keďže tie isté tipy dal aj do ďalších 4 tiketov, ktoré boli formou rozpisu, postaral sa o najvyššiu výhru v histórii Fortuny 750 000 eur. V prepočte na slovenské koruny sa tak tešil zo sumy 22,5 milióna. Aj tento tipujúci potvrdzuje nepísané pravidlo, že pokúšať svoje šťastie sa jedného dňa môže vo veľkom vyplatiť.

 

FOTO:  © Vitaly Krivosheev / Dollar Photo Club