Home / Móda / Aj v páse myslite na kvalitu

Aj v páse myslite na kvalitu

Dobre zvolené detaily

Pánska móda je možno menej bohatá na formy a variácie ako dámska, ale aj tak je z čoho vyberať. Ako hovorí zlaté staré príslovie, menej je niekedy viac, a tak môžete zvoliť striedmejšie kusy oblečenia a pohrať sa s detailmi. Aj ten najjednoduchší oblek osvieži a ozvláštni kvalitne vypracovaný opasok so zaujímavou prackou. Obyčajné džínsy s tričkom či košeľou sa tiež dobrému opasku potešia, navyše táto kombinácia znesie aj skutočne výraznú väčšiu pracku s plastickým motívom.

10548

Nešetrite pozornosťou pri výbere

Hlavne sa nesnažte ulakomiť na lacný tovar, pretože to sa Vám už dnes neoplatí skutočne nikde – opaskami počnúc a potravinami či domami končiac. V konečnom dôsledku je proste vždy výhodnejšie zainvestovať do kvality, pretože často za tých pár exemplárov, ktoré sa Vám po pár mesiacoch rozpadnú, zaplatíte aj tak viac než za jeden poctivý produkt. V tomto kontexte bude asi natrvalo kráľovnou materiálov pre módne doplnky koža – vydrží Vám generácie a vekom bude krajšia a poddajnejšia.

Okrem materiálu a spracovania venujte ešte chvíľku pozornosti správnej veľkosti – vhodnú dĺžku opaska zistíte tak, že pripočítate k svojmu obvodu pása ešte 15 cm navyše. Prípadne proste zmerajte Vás najobľúbenejší a dobre padnúci opasok. Keď už vyberáte, tak nech je výsledkom Vaša spokojnosť, stojíte si predsa za ten poctivý prístup.

10545-1

Kam na istotu

Na stránkach www.panskaelegancia.sk sa dá vybrať z bohatej ponuky pánskych opaskov, rozdelených do troch kategórií: luxusné, remeselne prepracované opasky k oblekom, džínsové opasky s výraznými sponami, z pevnej usne a úzke hladké opasky ku klasickému typu oblečenia. Navyše výrobcom na týchto stránkach môžete dôverovať, pretože so značkami ako Lindemmann či Pierre Cardin nestúpite vedľa (a navyše nevyprázdnia Vaše konto ako iné slávne mená).