Home / Láska, sex, vzťahy / Impotencia – nočná mora každého muža

Impotencia – nočná mora každého muža

Rejections in the bedErektilná dysfunkcia, respektíve impotencia je veľmi diskutovanou témou v mužskej komunite. Funkčná sexuálna porucha, ktorá sa prejavuje nedostatočným stoporením pohlavného údu, je nočnou morou každého muža. No ojedinelé zlyhanie nepredstavuje zdravotné ochorenie, pretože za občasnými problémamy s erekciou môže stať stres z práce, depresia z osobného života a podobne. V nasledujúcich riadkoch vám o mužskej impotencii prezradíme viac zaujímavých informácií.

Pokiaľ dochádza k pravidelnému zlyhávaniu, dostáva sa muž do začarovaného kruhu. Veľmi často si nechce priznať, že za nekvalitným sexuálnym životom stojí impotencia. Erektilná dysfunkcia je niektorými mužmi vnímaná ako problém s ejakuláciou, ale jedná sa o zle mienky. Pod impotenciou sa skrýva nedostatočná erekcia, kvôli ktorej muž nedokáže úspešne prevádzkovať pohlavný styk. Väčšinou sa jedná o dlhodobú záležitosť. Hoci je riešením návšteva lekára, veľa mužov najprv skúša výživové doplnky založené na čisto prírodnej báze.

Kde nájsť výživové doplnky na potenciu?

Svetový trh ponúka pestrú škálu výživových doplnkov, pričom nie je možné jednoznačne stanoviť najúčinnejší preparát. Každý muž je individuálny a od toho sa odvíja skutočnosť, že čo pôsobí na vášho suseda, nemusí pôsobiť na vás.

Na Slovensku sa objavil portál IMPOTENT.SK, ktorý sa špecializuje na výživové doplnky na potenciu. Jedná sa o informačnú webovú stránku, ktorá vám umožní porovnať jednotlivé produkty. Môžete si vybrať buď podľa zloženia jednotlivých prostriedkov, prípadne podľa hodnotenia ostatných užívateľov.

Súčasťou portálu sú informácie o extraktoch rastlín na potenciu. Takéto preparáty sú charakterizované vyšším obsahom účinných prírodných zložiek. A ak ste už nejaký prípravok vyskúšali, môžete ohodnotiť jeho účinok a pomôcť tak s výberom ostatným mužom.

 

FOTO:  © TonyRecena / Dollar Photo Club