Home / Šport / Máte radi dobrodružstvo? Ste adrenalínový typ?

Máte radi dobrodružstvo? Ste adrenalínový typ?

21975384_sSkúsili ste už všeličo a stále vás láka niečo nové? Alebo iba chcete zažiť niečo výnimočné, prípadne darovať niekomu blízkemu jedinečný zážitok? V tom prípade je tu niečo presne pre vás!

Zoskok s padákom je nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré sa nedá s ničím iným porovnať. Po výskoku z lietadla sa nekonečné sekundy rútite voľným pádom k povrchu zemskému rýchlosťou vyššou ako 200 kilometrov za hodinu. Po dlhej minúte prežívania tohoto nepredstaviteľného pocitu nasleduje niekoľko ďalších, počas ktorých pokojne plachtíte atmosférou a zem hlboko pod vami sa rozprestiera ako živá mapa. Ovládate padák podľa svojho želania a zakúšate pocit nespútanej slobody, dopriaty iba vtákom. Na niekoľko fantastických chvíľ sa prevtelíte do ich kože a spoznáte, aké to je, keď dokážete lietať. Vďaka asistencií skúseného profesionála pritom celý skok z lietadla prebieha v maximálnej bezpečnosti, takže jediné, na čo sa potrebujete sústrediť, sú návaly adrenalínu a nikdy predtým nepoznaný pôžitok z voľného pádu a vznášania sa vysoko nad povrchom planéty.

Je to skúsenosť, ktorá musí uspokojiť aj tie najdobrodružnejšie typy a opojenie, ktoré sa slovami nedá postihnúť. Tandemový zoskok Prievidza sa vykonáva z výšky 3000 metrov4000 metrov a celý zážitok trvá okolo 2 hodín, vrátane krátkej inštruktáže. Nepotrebujete žiadny výcvik ani vyšetrenie od lekára, jedine túžbu zažiť aspoň na chvíľu tú absolútnu voľnosť, v ktorej ste obklopený iba vzduchom. Nemusíte sa starať o nič iné, iba dostaviť sa na miesto v dohodnutom čase. Aby ste si mohli tieto výnimočné chvíle kedykoľvek pripomenúť, je tu aj možnosť realizácie fotodokumentácie a / alebo videozáznamu, či už od vášho tandempilota alebo externého kameramana-parašutistu. Nech už si však vyberiete ktorúkoľvek z možností, môžete si už dopredu byť istí, že na to nikdy nezabudnete!

Autorské právo: germanskydiver / 123RF Reklamní fotografie