Home / Láska, sex, vzťahy / Svadobné obrúčky z bieleho zlata sú hit

Svadobné obrúčky z bieleho zlata sú hit

Aj keď sa žlté zlato po dlhšej dobe vrátilo opäť do módy, svadobné obrúčky sú na tom inak. Hitom je biele zlato. Dôvodom je jeho väčšia univerzálnosť pri nosení. Predsa len je svadobná obrúčka prsteňom, ktorý plánujeme nosiť neustále a je dôležité, aby sa nám hodila nielen k ďalším šperkom, ale i k rôznemu oblečeniu. Biele zlato pôsobí modernejšie, má viac unisex nádych než zlato žlté alebo ružové, a naviac dokážu svadobné obrúčky z bieleho zlata vypadať veľmi kreatívne a dekoratívne. To vtedy, keď do nich osadíme drobné prvky zo zlata v iných odtieňoch.

Foto Jakub Nahodil | www.jakubnahodil.cz

Dámske a pánske svadobné obrúčky už nemusia vypadať rovnako

Kedysi bolo pravidlom, že sa svadobná obrúčka pre ženu od tej pre muža líšila iba svojou veľkosťou. To dnes už tak úplne neplatí. Veľmi často je obrúčka pre nevestu dizajnovo upravená. Najčastejšie pridaním malých ozdobných prvkov. Väčšinou ide o drobné zirkóny alebo diamanty, ktoré sú v rôznom počte kusov osadené do obrúčky. Práve v bielom zlate dokonalo vyniknú, pritom zostávajú decentné a noblesné.

Kde si vybrať moderné obrúčky?

Svadobné obrúčky sú na celý život a určite by ste neradi po pár rokoch manželstva zistili, že tie vaše majú v sebe len lacné sklo miesto diamantov a zlato nemá zďaleka tú kvalitu, s akou ste ho kupovali. Preto je dôležité nájsť skutočne dôveryhodného a spoľahlivého predajcu. Ešte lepšie niekoho, kto vám je schopný navrhnúť trebárs vlastný design obrúčok, alebo ponúknuť moderné a dizajnové modely prsteňov.

Vyhľadávaným zlatníkom je Ladislav Kouřil. Svoje zlatníctvo prevádzkuje v Brne, ale svojich zákazníkov má aj na Slovensku. Svadobné obrúčky Ladislava Kouřila majú moderný design. Vyberiete si zo vzorových modelov s tým, že si zvolíte lacnejšiu alebo drahšiu variantu – obvykle vychádzajúcu z typu použitých kameňov. Nie je však problém zadať si vytvorenie obrúčok podľa vašich osobných predstáv a nápadov. Svadobné obrúčky sú zo 14karátového zlata. Obvykle sú dodávané do 14 dní. Pozor ale na svadobnú sezónu a radšej si svoje svadobné obrúčky objednajte s predstihom.