Home / Bývanie / Krásny pozemok na vysnívaný dom

Krásny pozemok na vysnívaný dom

maly-raj

Pozemok je jedna zo skvelých investičných možností. Kúpili sme už s priateľom jeden pozemok vyslovene ako investičný zámer. Považujem to za lepšie uložené peniaze než by mali ležať v banke na nejaký smiešne nízky úrok. Veď sám musíš uznať mať niekde v banke uložených dvadsať alebo tridsať tisíc eur by bol doslova hriech. Tam by len zbytočne ich energia trpela. Peniaze majú prúdiť. Určite poznáš pojem cashflow to je tzv. tok peňazí. Keď nejaké investuješ tak sa ti vrátia a to veľmi rady.

Už roky však túžim bývať v dome. Som panelákové dieťa. Aj teraz bývam v paneláku a veľmi dobre si uvedomujem výhody bývania v rodinnom dome tak ako aj bývania v paneláku. Všetko má svoje klady a zápory. Mám rada mesto, no bývať úplne v centre mesta by sa mi veľmi nepáčilo.

Mať dom podľa svojich predstáv. Presne tak rozložený ako z môjho sna. To bude živý sen. Vlastne to už bude skutočnosť. Vlastná úžasná kuchyňa s tým krásnym ostrovčekom na strede miestnosti. Barové stoličky pre priateľov na párty. Pre deti menší stôl, kým vyrastú aby mohli sedieť za veľkým stolom. Krásna záhrada so záhradným domčekom, letnou kuchyňou a veľkou garážou aby sa nám tam zmestili obe naše autá. Auto šetrí čas.

Kedysi sme ho doma nemali a veľmi rýchlo som si na takýto druh pohodlia zvykla. A keď budeme mať deti tak to bude komfortné a rýchle presúvanie sa. Samozrejme stále budem preferovať chodenie čo najviac peši alebo premiestňovanie sa inými dopravnými prostriedkami ako je bicykel alebo kolieskové korčule, prípadne kolobežky.

Chceme si postaviť dom

S drahým určite postavíme, alebo si necháme postaviť aj takú malú dielničku, kde bude môcť rozvíjať svoj talent na rôzne výtvory do domácnosti a svoje inovatívne nápady. Krásna záhrada kde budeme mať ovocný sad a kríčky. Odtrhnúť si dozreté ovocie priamo zo záhrady to jednoducho milujem.

Keďže s priateľom plánujeme deti rovnako ako on aj ja chcem pre našu rodinu to najlepšie. Dobrú dostupnosť do mesta na nákupy, za zábavou a čo je najdôležitejšie, pre naše deti veľmi dobrý a čo najjednoduchší prístup k škole, škôlke a iným sociálnym zariadeniam potrebným k bežnému fungovaniu. Jedným slovom perfektnú občiansku vybavenosť.

Bratislava mesto na bývanie

Bratislava je na jednej strane pre mňa už také príliš veľké mesto. Strácam tu orientáciu. No na druhej strane si uvedomujem, že ponúka veľmi veľa možností či už pre môj a priateľov biznis aj pre naše budúce deti. Každý chceme predsa pre svoju rodinu len to najlepšie a zvlášť pre malé deti.

Vybrala som sa teda na internet išla som hľadať nové možnosti našej krásnej budúcnosti. Ten pozemok čo už máme si ešte necháme ako investíciu, alebo ho neskôr predáme. A možno tam postavíme časom dom pre naše deti.

Našla som malý raj. Skutočný raj na zemi. A predstav si to v našom štáte. Krásny developerský projekt v blízkosti nášho hlavného mesta. Koncepcia tohto projektu nie je vystavať niečo ako predmestie bez infraštruktúry. Mne sa tento nápad veľmi páči. Plánom je vytvoriť mestečko so službami, obchodmi d obrou dopravnou obslužnosťou.

Toto miesto sa mi páči

Toto je presne to čo sa mi zapáčilo. Ja do toho pôjdem. Pretože toto som hľadala. Veľké mesto a v ňom akoby malé mestečko. Toto je môj sen. Viem, že sa nám to bude páčiť.

Pozemky na predaj sú po celej našej planéte. Nebudem zachádzať až takto megalománsky, ostaňme v našom štáte. Skutočne je tu veľa pozemkov, kde by bolo možné postaviť si svoj vysnívaný domček. Ja mám celkom veľké nároky hlavne na občiansku vybavenosť, pretože to robí práve toto konkrétne bývanie naším snom. Keď vyrazím z domu von chcem mať krásny výhľad. Chcem mať akoby na dlani všetko čo ku komfortnému životu potrebujem.

Projekt už teda môžeme začať vyberať. Konečne. Veľmi sa na to teším. Nemusím aspoň riešiť nič navyše, čo sa týka tejto akcie, keď to tak pomenujem. Projekt je už „na spadnutie“. Už len naplánovať všetko podrobne aby to klaplo tak ako si to predstavujem.