Home / Ostatné / Zaujímavosti / Páni, viete si vybrať kvalitné hodinky?

Páni, viete si vybrať kvalitné hodinky?

astonia-black-diamond-gold-000

Každý správny muž by mal nosiť kvalitné a štýlové hodinky, ktoré sa budú hodiť k jeho osobnosti. Možno si poviete, že vybrať pánske hodinky nie je žiadna veda, no pri výbere by ste mali zohľadniť niekoľko vlastností, na ktoré bohužiaľ väčšina pánov zabúda. V prvom rade je dôležité ujasniť si, či chcete nosiť hodinky na bežné dni, do práce, spoločnosti alebo bude najlepšie, ak pôjde o univerzálny kúsok. Taktiež si všímajte použitý materiál, z ktorého sú hodinky vyrobené, a to nielen z dizajnového, ale aj praktického hľadiska. Podľa týchto aspektov môžete následne zvoliť typ skla, stupeň vodotesnosti či ďalšie funkcie.

Hodinky vhodné do spoločnosti aj na bežný deň

Pánske diamantové hodinky sú už podľa samotného názvu symbolom luxusu a noblesy. Ide o typ doplnku, ktorý je určený predovšetkým do práce a spoločnosti, no pokojne aj na rôzne významné udalosti či príležitosti. Hodinky z diamantov pôsobia elegantným a nadčasovým dojmom, svojim prevedením sú jedinečné a hodia sa skôr k jednoduchšiemu outfitu, v ktorom vyniknú. Pochopiteľne, že cena týchto hodiniek je vyššia, no treba si uvedomiť, že do kvality sa investovať oplatí, keďže cieľom každého z nás je okrem iného aj ich vysoká životnosť. Ak uprednostňujete skôr „klasiku“ a jednoduchosť, zlaté pánske hodinky sú presne to, čo hľadáte! Ide o akýsi „business“ štýl, takže sa hodia predovšetkým do práce, na rôzne firemné stretnutia, ale pokojne aj večierky. V týchto hodinkách jednoducho zažiarite, pričom vybrať si môžete z rôznych farebných prevedení! Čo tak trošku zaexperimentovať a siahnuť po dizajnových zlato-zelených hodinkách s radom funkcií a jemných detailov?

Všímajte si aj …

Pri kúpe hodiniek si však všímajte nielen ich vzhľad či materiál, ale aj ďalšie parametre ako je typ strojčeka, sklíčko, jednotlivé funkcie či koniec koncov aj samotnú cenu. Ak hľadáte univerzálny kúsok odolný voči poškrabaniu či mechanickým vplyvom, automatické hodinky Calvaneo splnia očakávania aj tých najnáročnejších klientov! Náročnejšie spracovanie, jednotlivé detaily a množstvo funkcií ocení nejeden nadšenec originálnych a odolných hodiniek! Hodinky Calvaneo sú určené pre pánov so zmyslom pre módu a jedinečnosť! Široký sortiment kvalitných produktov, prvotriedne spracovanie a spokojnosť klientov sú len niektoré z vlastností, vďaka ktorým je nemecká značka Calvaneo 1583 obľúbená po celom svete!

FOTO: calvaneo.sk