Home / Zdravie / Koniec boľavým zubom!

Koniec boľavým zubom!

Trápia vás boľavé zuby? Máte mnoho kazov, ktoré sú dôsledkom nedostatočnej ústnej hygieny? Potrebujete sa zbaviť boľavých osmičiek, no nenašli ste zatiaľ stomatológa, ktorý by splnil vaše požiadavky? V tom prípade sa nechajte inšpirovať nasledujúcimi radami a zbavte sa boľavých zubov raz a navždy.

Poškodené zuby sa dajú spraviť!

Stomatológia Košice dokáže opraviť i poškodené zuby, ktoré vás trápia možno aj niekoľko rokov. Pokiaľ máte ulomený zub, dokonca vám nejaký chýba, je nutné, aby ste navštívili stomatologickú ambulanciu so sídlom v Auparku a zverili sa do rúk profesionálom. Obľúbenou metódou je nasadenie zubnej korunky či rôzne náhrady, ktoré však môžu byť z časového hľadiska náročnejšie, no výsledok rozhodne bude stáť za to. Samozrejme, že všetky zákroky sú bezbolestné a s ohľadom na špecifické priania a požiadavky pacientov, čiže sa nemusíte ničoho obávať.

Dentálnu hygienu v žiadnom prípade nezanedbávajte

Už dávno neplatí, že dentálna hygiena je záležitosťou, ktorú si môžu dovoliť výhradne ľudia pri peniazoch. Dentálna hygiena Košice je cenovo prijateľná pre každého, takže ak sa chcete zbaviť nepekného zubného povlaku či kameňu, ktorý spôsobuje zápal ďasien, určite zájdite na toto vyšetrenie. Nielen, že sa naučíte, ako sa zuby správne čistia, ale taktiež vám dobrý zubár Košice odporučí pomôcky, ako si čistiť medzizubný priestor zubnou niťou alebo medzizubnou kefkou. A samozrejmosťou je vyčistenie zubov od nečistôt, ktoré sa v našej ústnej dutine usádzajú denno-denne.

Zuby musíte čistiť pravidelne

Nie je žiadnym tajomstvom, že kľúčom ku zdravým zubom je v prvom rade pravidelné čistenie. To znamená, že by ste si mali zuby umývať ráno i večer, no ideálne je taktiež po jedle, avšak nie hneď. Stačia vám dve minúty, počas ktorých budete zuby krúživými pohybmi umývať, vrátane čistenia medzizubnou niťou.