Home / Vyberáme / Párty stany? Vyberajte od najlepších!

Párty stany? Vyberajte od najlepších!

Hľadáte prístrešok na váš biznis alebo akciu? Rozhodli ste sa, že párty stany budú tou najlepšou voľbou? Dobrý nápad, kde ale poriadne párty stany zoženiete?

Povedzme, že ste sa rozhodli skončiť vo svojej doterajšej práci a vzali ste si do hlavy, že si splníte sen o vlastnom podnikaní. Keďže ste sa nevedeli rozhodnúť v čom začať podnikať, lebo nemáte žiadnu špecifickú záľubu, ktorú by ste mohli premeniť na biznis, rozhodli ste sa, že budete predávať domáce koláčiky. Biznis, ktorý bude rozhodne úspešný, keďže nemáte žiadnu priamu konkurenciu. Keďže máte pri dome veľkú záhradu, rozhodli ste sa, že tie koláčiky budete predávať tam. Keďže pražiace letné slnko vystriedané s dažďom by rozhodne celú vašu prácu zničilo, uvedomili ste si, že nevyhnutnou súčasťou vášho podnikania bude nejaký prístrešok. Tu sa ale naskytuje otázka – aký? Slnečník je príliš malý a labilný, na postavenie nejakej búdky nemáte peniaze. Nechcete zároveň žiadny stan, chcete totiž byť vonku na vzduchu, nie zavretí v horúcom stane. Ideálnou voľbou sú tak párty stany.

Pozor na kvalitu

V podnikateľskom zhone ste pravdepodobne nemali čas zisťovať, aké párty stany sú dobré, a tak ste zvolili tie najlacnejšie. To sa vám ale pekne vypomstilo. Prvý problém sa objavil, keď ste sa snažili svoj párty stan postaviť. Neskutočne zložitý skladací systém, ku ktorému bol asi päťstranový návod, bohužiaľ, iba po čínsky, sa podpísal pod to, že svoj párty stan ste stavali 2 hodiny a získali pri tom zopár nových zranení. Ďalšie sklamanie prišlo po tom, čo vás chytila poriadna búrka. Vtedy ste si uvedomili, že ten váš párty stan asi nie je plnohodnotne vodotesný a že jeho konštrukcia nie je taká pevná, ako ste čakali, keďže vám skoro spadol na hlavu. Klinec do rakvy ale prišiel na konci sezóny, keď ste stan zložili. Okrem skutočnosti, že jeho zloženie opäť vyžadovalo nadľudské úsilie, zistili ste, že jeho konštrukcia tak trochu zhrdzavela a plachta stratila veľa zo svojej pôvodnej farby. Nuž, párty stany treba vyberať podľa kvality…

Čo ponúkajú párty stany Brimo?

Pozrime sa na párty stany značky Brimo, teda na to, ako vyzerajú kvalitné stany. Prvou výhodou je jednoduchý systém skladania a rozkladania stanu s automatickým systémom zaistenia, postavenie celého stanu vám zaberie len pár minút a zvládne ho skutočne každý. Oceľová konštrukcia, ktorá je vyrobená z ľahko vymeniteľných dielov, je mimoriadne pevná a natretá práškovou farbou, ktorá zabezpečuje dlhodobú ochranu proti korózii, ochranu proti nárazom ale aj ochranu proti UV žiareniu, ktoré je v letných dňoch veľmi silné. Polyesterová plachta je stopercentne vodotesná, odolná voči poškodeniu a jej farba je taktiež odolná voči UV žiareniu, po lete tak bude mať rovnakú farbu ako na začiatku. Vám už len stačí vybrať si veľkosť a farebnú kombináciu a párty stan presne podľa vašich predstáv je na svete!