Home / Zdravie / Echinacea – zázračný kvet na posilnenie imunity?

Echinacea – zázračný kvet na posilnenie imunity?

Dostala vás jarná únava spojená s oslabenou imunitou? Chcete si užívať pekné počasie, ale ste neustále chorí? To chce nejaký účinný doplnok stravy, napríklad Echinacea 500 plus!

Zdravie je to najdôležitejšie, čo v živote máme. Každý z nás zažíva raz za čas stav choroby, počas ktorého sme výrazne obmedzení v aktivitách, ktoré bežne vykonávame. V takýchto situáciách si plne uvedomíme, čo všetko pre nás zdravie znamená. Práve jar je obdobím, kedy sa vyskytujú mnohé vírusové ochorenia v dosť výraznej miere. Navyše, začíname si zvykať na teplé počasie, experimentujeme s krátkymi tričkami a nohavicami, často v domnienke, že už je dosť teplo. Jar je však predsa len obdobím, kedy nás môžu prekvapiť ranné teploty, ktoré podliezajú hranicu 10 stupňov Celzia. Keď to s oblečením podceníte, riskujete rôzne zápaly dýchacích ciest, nádchy a nepríjemnú chrípku. Kto by chcel toto v tak krásnom období, akým jar rozhodne je, zažívať? Ležať týždeň v posteli s nejakou pliagou, ktorá vám zabraňuje ísť do spoločnosti a následne sa z nej ešte nejaký ten týždeň zotavovať, to určite nepoteší. Na to, aby ste jar prežili v zdraví, musíte prijímať všetky potrebné vitamíny a minerály. Prijímať ich však prirodzenou cestou nie je práve najľahšie, našťastie je tu jednoduchšie riešenie – doplnky stravy. Konkrétne Echinacea 500 plus!

Silná imunita a zníženie únavy

Tak ako hovorí jeho názov, základom doplnku stravy Echinacea 500 plus je výťažok z rastliny menom Echinacea. Tá má veľmi prospešné vlastnosti, prispieva k správnej funkcii imunitného systému, blahodarne pôsobí na dýchacie cesty a posilňuje ich odolnosť voči vonkajším vplyvom. Podstatnou zložkou prípravku Echinacea 500 plus je aj huba Reishi, ktorej už od pradávna patrí titul zázračnej huby. Taktiež podporuje prirodzenú imunitu organizmu a prispieva k správnej funkcii imunitného systému. Funkcia vitamínu C je snáď všetkým zrejmá, okrem posilnenia imunity navyše znižuje mieru únavy a vyčerpania. Mix týchto zložiek vytvára doplnok stravy, ktorý je mimoriadne účinný. Tak načakajte, kým zas ochoriete a vysúšajte ho ešte dnes! Doplnok stravy Echinacea 500 plus nájdete na webe Symphytum.sk.