Home / Zdravie / Porovnanie online lekární: Ktorá je najlepšia?

Porovnanie online lekární: Ktorá je najlepšia?

Nakupovanie liekov dnes nie je žiaden problém. Nemusíte ísť do lekárne v meste, ktorá je ďaleko od vás. Stačí, keď si nakliknete na internete jednu z mnohých, ktoré fungujú na slovenskom trhu a vaše lieky na predpis alebo bez neho vám prídu do pár dní. A  aká je najväčšia výhoda? Niektorí si možno povedia, pohodlie nakupovania z domu. Pravda je však taká, že tou najväčšou výhodou sú nízke ceny, ktoré len tak v kamenných predajniach nenájdete.

Mnohí ľudia sa stále boja nakupovať lieky v online lekárňach. Mnohí si myslia, že produkty, ktoré sa tam predávajú nemusia byť pravé alebo len jednoducho online predajniam neveria. My sme si však dnes pre vás pripravili porovnanie niekoľkých online lekární a vyberieme vám presne tú, ktorá vám poskytne to najlepšie.

Dr. Max

Ako prvú máme pre vás veľmi známu online lekáreň Dr. Max, ktorá ponúka naozaj široký sortiment liekov a rôznych iných produktov. Na ich stránkach nájdete okrem liekov takisto aj zdravotnícke pomôcky, doplnky výživy či potraviny a čaje. Vďaka tejto širokej ponuke si tu nájdete na jednom mieste úplne všetko a nemusíte tak objednávať výrobky z viacerých miest. Ušetríte tak najmä na doprave.

Druhou výhodou je aj to, že e-shop je prehľadný a veľmi jednoducho nájdete presne to, čo hľadáte. Ak viete presný názov lieku, jednoducho ho môžete zadať do vyhľadávacieho okienka a zistiť si, či sa daný výrobok nachádza v obchode.

Veľkou výhodou je najmä to, že objednávku si môžete sami vyzdvihnúť na pobočke, ktorou je lekáreň. V prípade nejasností si môžete tak doplniť dané informácie, ktoré potrebujete.

Aké sú ďalšie výhody internetového obchodu?

  • Doprava zdarma po prekročení istej sumy
  • Overenie dostupnosti liekov v lekárni Dr. Max
  • Široká škála vlastných produktov, ktoré ponúka lekáreň
  • Vernostná karta, na ktorú zbierate body, z ktorých máte potom určité výhody ako napríklad zľavy alebo darčeky
  • Infolinka, ktorá vám pomôže vždy, keď to budete potrebovať
  • Možnosť odoberať newsletter

Pri hľadaní nevýhod sme nenašli žiadnu.

Lekáreň BENU

Druhou, takisto známou lekárňou, ktorú môžete poznať práve vďaka mnohým kamenným pobočkám, je lekáreň BENU. Táto lekáreň má naozaj široké spektrum výrobkov, ktoré ponúka. Okrem veľkého výberu máte takisto k dispozícií skvelé ceny, ktoré v iných lekárňach nenájdete.

Rovnako vám lekáreň ponúka newsletter, pri ktorom neprídete o žiadnu akciu alebo výpredaj. Pri vlastnom odbere si vyzdvihnete lieky bez platby poštovného vo vami zvolenej lekárni. To je takisto výhoda, pretože pri nejakých nejasnostiach sa môžete kedykoľvek opýtať.

Nevýhoda, ktorá prichádza s internetovým obchodom je najmä v tom, že sa na ňom ťažko orientuje. Menu je na ľavej strane, pričom hneď vedľa je veľký posuvný baner, ktorý vás môže mýliť. Práve to je dôvod, prečo si musíte na stránku dlhšie zvykať a stráviť tam tak viac času, než by ste chceli. Predsa len, nakupovanie online by malo byť rýchlejšie.

Aké sú ďalšie výhody lekárne BENU?

  • Osobný odber v lekárňach, ktorých je až 58 po celom Slovensku
  • Vernostná karta, kde zbierate body, ktoré sa neskôr premenia na peniaze. 100 bodov je 1 euro
  • Zľava z doplatku na lieky až 2 eurá
  • Lekáreň BENU takisto poskytuje svoje vlastné produkty
  • Darčeková poukážka

Pilulka.sk

No a poslednou online lekárnou je Pilulka.sk, ktorá je takisto veľmi známa. Táto lekáreň má veľmi prehľadnú internetovú stránku, na ktorej nebudete príliš dlho, pretože sa na nej dá orientovať naozaj skvelo. Lekáreň ponúka široký sortiment od liekov, cez výživové doplnky až po kozmetiku a drogériu.

Lekáreň nezabúda ani na svojich zákazníkov, ktorým ponúka vernostný program. Môžete tak na každom nákupe nielen ušetriť, pretože Pilulka.sk ponúka výrobky za skvelé ceny, ale takisto aj zarobiť body, ktoré sa dajú neskôr použiť ako zľava.

Nevýhodou lekárne je to, že odberné miesto nie je lekáreň, ale zásielkovňa.

Aké sú však ďalšie výhody lekárne Pilulka.sk?

  • Doprava zdarma pri určitej sume
  • 228 odberných miest
  • Bonus klub, vďaka ktorému môžete ušetriť
  • VIP klub
  • Expresný kuriér, kedy máte do 240 minút lieky doma
  • Odborná pomoc prostredníctvom mailu alebo mobilu

Zhrnutie

Z celkového porovnania sme zistili, že internetová lekáreň Dr. Max je jednou z najlepších, ktorá nemá žiadne veľké negatíva, ktoré by vás mohli nejako priamo ovplyvniť. Nakupujte lacno ak vďaka kupónom ktoré nájdete na Voudes.com a hlavne kvalitne.