Home / Móda / Tohtoročným hitom sú kabelky značiek Desigual, Calvin Klein, Tommy Hilfiger a Anekke. Ktoré dáte šancu vy?

Tohtoročným hitom sú kabelky značiek Desigual, Calvin Klein, Tommy Hilfiger a Anekke. Ktoré dáte šancu vy?

Jedným z nenahraditeľných prvkov takmer každého dámskeho outfitu je bezpochyby kabelka. V súčasnej dobe nemá kabelka iba praktickú funkciu. Veľa žien si potrpí na jej dizajnu a štýlu. Predsa len, podľa módnej polície by nebolo správne vziať si elegantnú koženú kabelku k športovému oblečeniu. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme štyri populárne značky, ktoré na trhu s kabelkami hrajú prím.

Dámske kabelky Desigual

Desigual je španielska značka, ktorá sa zameriava na výrobu dámskeho, pánskeho a detského oblečenia. Samozrejme v jej ponuke nechýbajú ani rôzne doplnky, medzi ktoré firma radí aj kabelky. Spoločnosť na trh pravidelne uvádza nové kolekcie, či už oblečenia, alebo kabeliek. Ak zadáte do vyhľadávača dámske kabelky Desigual, ponúknu sa vám precízne spracované modely plné farieb.

Dámske kabelky Calvin Klein

Akonáhle sa povie Calvin Klein, veľa žien si ako prvé predstaví pohodlné spodnú bielizeň. Hoci si Calvin Klein potrpí na jednoduchosti, nechýba spodnej bielizni šmrnc a štýl. Rovnako tak to platí aj o kabelkách. Ak chcete mať vo svojom šatníku dámske kabelky Calvin Klein, máte z čoho vyberať. Ikonická značka ponúka kabelky v rôznych farbách, veľkostiach a prevedeniach.

Dámske kabelky Tommy Hilfiger

Zabudnúť nesmieme ani na značku Tommy Hilfiger. Zakladateľ značky sa zamiloval do športovo elegantného štýlu, čo premieta aj do kabeliek. Dámske kabelky Tommy Hilfiger vyzerajú perfektne. Sú vhodné k takmer akémukoľvek outfitu.

Dámske kabelky Anekke

Rodinná spoločnosť Anekke sa špecializuje na výrobu kabeliek, peňaženiek a ďalších doplnkov od roku 1974. Potrpí si predovšetkým na vintage vzhľade. Dámske kabelky Anekke sú niečo iné ako kabelky od vyššie zmienených značiek. Sú osobité, unikátne a nevšedné.