Home / Návody / Najdôležitejšie vybavenie do dielne – poriadny stôl a úložné priestory

Najdôležitejšie vybavenie do dielne – poriadny stôl a úložné priestory

V dielni je najdôležitejším priestor na prácu na pevnom a dostatočne veľkom stole a úložné priestory, ktoré udržia v dielni prehľad a poriadok. To všetko ponúka e-shop Kwesto.sk.

Dobrý pracovný stôl je základ

Kwesto ponúka niekoľko typov pracovných dielenských stolov. Od najjednoduchšieho stola bez zásuviek, až po stoly so zásuvkami alebo skrinkami. Veľmi praktický je stôl s desiatimi zásuvkami kombinovanými s otvorenými policami. Kvalitné sú aj veľké ťažké zvárané a montované stoly s kompletne vyplneným priestorom medzi podnožím.

V sortimente e-shopu sú aj stoly, ktoré si môžete zostaviť na základe svojich preferencií. Vyberiete si podnožie a dosku stola. Tá môže byť z bukovej škárovky, lakovanej preglejky, s povrchom z gumy či z oceľového plechu, s oplechovanými hranami, vyvýšeným okrajom apod. Z tohoto sortimentu sa dajú tvoriť rôzne veľké zostavy.

Aby malo všetko svoje miesto

Nie je nič horšie, než dielňa bez ladu a skladu, kde nemôžete nič nájsť. Dôležité vybavenie do dielne, akým sú úložné priestory, vie tento problém riešiť. Ide o všemožné dielenské skrinky, ale aj závesné panely na náradie. Kwesto ponúka univerzálne dielenské skrine a skrinky, bezpečnostné skrine, pracovné skrinky a kontajnery, ale aj plastové skrine a regály.

Správne uložené náradie a systém pre ukladanie spojovacieho materiálu sú dve veci, ktoré zásadne ovplyvňujú produktivitu práce. Ergonómia a poriadok sú základ.

Na ľahko dostupnom mieste, obvykle nad pracovným stolom, dobre posúžia závesné panely na náradie. Mimo stôl závesné skrinky na náradie. Práve vďaka nim máme vždy po ruke to náradie, ktoré potrebujeme dnes a denne.

Montážne vozíky ponúkajú stôl a úložný priestor v jednom

Vďaka kolieskam sa ľahko presúvajú. Vybavené bývajú otvoreným policami, zásuvkami aj skrinkami. Môžu mať po strane panel na náradie. Prípadne býva umiestnený nad vrchnou doskou vozíku.