Home / Móda / Ktoré podprsenky sú ideálne na horúce leto? Športové a podprsenky bez kostíc!

Ktoré podprsenky sú ideálne na horúce leto? Športové a podprsenky bez kostíc!

Správna podprsenka nesmie byť tesná, ale ani voľná. Prsia vám má mierne pozdvihnúť, no nesmú z nej “vytŕčať“. Prsiam takto viac uškodíte. Ak sú tesné aj ramienka, vytvoria sa vám bolestivé otlaky a radosť z novej podprsenky sa okamžite vytratí. Zažívate podobné problémy?

Máme pre vás perfektné riešenie – Podprsenky bez kostíc vhodné na bežné nosenie aj na šport.

Bez ohľadu na to, či športujete, alebo nie, naše prsia sú v pohybe celý deň. Pri sedení za pracovným stolom hýbeme viac hornou časťou tela. Píšeme, vysvetľujeme, gestikulujeme. Pohybujeme rukami, trupom a do tohto rytmu zapájame aj prsia. Pri chôdzi či behu je ich pohyb samozrejmý.

Žiadnou podprsenkou by ste nemali narúšať ich tkanivá ani väzivo. K tomu dochádza najviac pri veľmi tesných, obopínajúcich podprsenkách. To má za následok nesprávne držanie tela a bolesti v oblasti krčnej chrbtice.

Každodennou fyzickou záťažou teda trpia aj naše prsia. Ich správne rozloženie a pozdvihnutie dokážu vytvoriť aj podprsenky bez kostíc. Práve preto, že nie sú vystužené žiadnymi plastovými ani kovovými časťami, môžete v nich pohodlne ležať, spať či vášnivo sa s partnerom milovať.

To, že je podprsenka bez kostíc, ešte neznamená, že sa nepostará o váš nádherný a pevný dekolt. Garanciou tohto úspechu sú bezšvové podprsenky bez kostíc s hladkými košíkmi a push-up efektom. Vaše prsia budú takto nádherne formované v každej blúzke alebo priliehavom tope.

Aj počas leta si zlepšujte kondíciu. Nezabúdajte pri tom na účinnú ochranu vašich pŕs

Pri bicyklovaní, behu alebo plážovom volejbale práve športové podprsenky vhodne sťahujú a odvádzajú pot z pŕs. Pri aktívnom a pravidelnom cvičení sú najlepšie nevystužené, s regulovateľnými a dostatočne širokými ramienkami. V oblasti chrbta by mali byť navrhnuté taktiež dosť komfortne. Odporúčajú sa racer back ramienka. Spájajú sa medzi lopatkami.

Tieto podprsenky sa obliekajú cez hlavu. Nech sú vašou ľahšou, menej obopínajúcou oporou pri väčšine športov. Tak, aby ste sa počas leta perfektne vyskákali s deťmi na trampolíne, alebo si zabehali maratón. Športové podprsenky sú navrhnuté pre pohyb a bezpečnú stabilitu pŕs. Preto formujte svoje prsia a postavy v tých najlepších a najfunkčnejších outfitov. Krásne leto, milé športovkyne!