Home / Bývanie / Odštartujte záhradkársku sezónu štýlovo s nožnicovým stanom!

Odštartujte záhradkársku sezónu štýlovo s nožnicovým stanom!

Jar je v plnom prúde a vy sa už možno chystáte začať pracovať na svojej záhrade. Ak si chcete na záhrade zaručiť maximálny komfort, ideálnym riešením je záhradný altánok či pavilón.

Práve vďaka záhradným altánkom, stánkom a pavilónom môžete zo svojej záhrady vyťažiť maximum. Tieto štýlové prístrešky slúžia ako miesto, kde môžete organizovať grilovačky či večerné posedenia s rodinou alebo priateľmi, môžete v nich skladovať nástroje, alebo ich používať ako prístrešok pre citlivé rastliny. Možnosti sú jednoducho neobmedzené. Naskytá sa však otázka – ako taký záhradný altánok či pavilón čo najrýchlejšie a najvýhodnejšie vybudovať?

Iste, môžete sa ubrať tradičnou cestou rozličných drevených či dokonca murovaných stavieb, no v tomto prípade sa pripravte na vyššiu cenu, časovo náročnejšiu výstavbu, no čo je hlavné, na obmedzenie priestoru vo vašej záhrade. Ak si raz altánok alebo iný prístrešok necháte vybudovať, na záhrade ho budete mať už naveky, kým ho nezbúrate. Avšak, žiadny strach. Je tu aj jednoduchšie riešenie ako murované či drevené prístrešky – nožnicové stany!

Rýchlo, jednoducho a výhodne

Najväčšie čaro nožnicových stanov spočíva v ich jednoduchej konštrukcii, ktorú tvorí kovový rám a nepremokavá plachta. Nožnicový stan nielenže rýchlo postavíte, môžete ho kedykoľvek rozložiť a presunúť na iné miesto. Záhradný pavilón, altánok, či prístrešok v podobe nožnicového stanu tak môžete premiestňovať na rôzne miesta na záhrade, ako sa vám to len bude páčiť.

Nožnicové stany však zároveň disponujú odolnou konštrukciou, vďaka ktorej sú mimoriadne pevné a odolajú všetkým poveternostným vplyvom. Nepremokavá plachta tvorí strechu stanu, no môžete si dokúpiť aj ďalšie plachty, ktoré budú slúžiť ako bočné steny. Nožnicové stany sú dostupné v rozličných rozmeroch a farebných kombináciách. Stačí si len vybrať!

Tak neváhajte a doprajte si výhodný záhradný altánok či pavilón v podobe nožnicového stanu aj vy!