Home / Šport / Ako sa zmenili detské ihriská za 30 rokov?

Ako sa zmenili detské ihriská za 30 rokov?

Bezpečnosť a skvelé nápady, ktoré tu predtým neboli

Detské ihriská boli kedysi všetko možné, len nie bezpečné. Kovové konštrukcie na betóne alebo štrku. Rôzne preliezky, malé kolotoče či hojdačky, ktorých pevnosť nik nezaručoval. Veľmi ľahko ste odtiaľ mohli prísť s rozbitou hlavou či zlomenou končatinou. Čo sa zmenilo za posledné roky? Výrobcovia ihrísk dbajú viac na bezpečnosť indoorového i interiérového ihriska. Prísne štandardy minimalizujú riziko zranenia.

Bezpečnosť, kvalita a skvelé nápady

Najmodernejšie výrobné technológie, pevné konštrukcie, kvalitné materiály, ktoré spĺňajú najnovšie normy. Priestory vybavené absolútne bezpečnými mäkkými materiálmi. Navyše neustále testovanie pevnosti a odolnosti. To sú aj detské ihriská Cheer Europe. Navrhované profesionálmi a maximálne inovatívne.

Špičkové trampolínové parky

Kto by si z času na čas rád nezaskákal na trampolíne? Je to top zábava nielen pre tých najmenších. Vyblázniť sa tu môžu celé rodiny. Priblížme si však vybavenie pre trampolínový park. Ideálne, ak sa bude skladať z  kvalitných trampolínových rohoží, pružín a mäkkých vložiek, prispôsobených vysokopevnostným PVC. Potom viete, že vám nič nehrozí a vaša zábava bude i bezpečná.

Lezecké steny ako z iného sveta

A čo také lezecké steny pre deti, ktoré sú stále viac a viac obľúbené? Predstavte si maximálny pôžitok a bezpečnosť. Farebnosť a dynamickosť. Môžete sa na chvíľu ocitnúť v prostredí stredovekého hradu, tropickej džungle alebo očarujúceho podmorského sveta. Lezecké steny od Cheer Europe sú navyše vďaka použitiu vybraných materiálov šetrné k našej planéte. A na toto sa veru ešte pred pár rokmi vôbec nemyslelo…