Home / Návody / Predaj a distribúcia chemických látok pre profesionálov

Predaj a distribúcia chemických látok pre profesionálov

Zoznámte sa s internetovým predajcom a distribútorom, ktorého špecialitou sú chemické látky. Čo vám ponúka a čo vás v jeho ponuke môže zaujať?

Čo je pre eshop s chemikáliami charakteristické

Čisté chemikálie, doplnky stravy, prísady do potravinárskeho priemyslu či farmaceutické látky. To sú hlavné kategórie produktov, ktorých distribúciou sa už 24 rokov zaoberá spoločnosť Alchimica. Za túto dobu si stihla získať rozsiahle skúsenosti na poli distribúcie chemických látok, ako aj vybudovať rozsiahlu a stabilnú základňu zákazníkov na Slovensku aj v Česku zastupujúcich tak verejnú, ako aj súkromnú sféru, či už máme na mysli vedu, výskum alebo vývoj. Svojim zákazníkom prináša kvalitné chemikálie vyrobené pod etiketou prestížnych laboratórií typu Panreac Applichem, Carlo Erba Reagenti, Glentham Life Siences alebo Wuhan ChemFaces Biochemical Co.

Látky, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť

Sortiment eshopu je schopný vyhovieť požiadavkám rozličných lekárskych a farmaceutických odborov. V rámci oftalmológie si pri problémoch ako je šedý zápal nájde využitie napríklad lanosterol cena za ktorý predstavuje okolo 20 eur bez DPH. Táto verzia lanosterolu v pomere 50 % má hmotnosť jedného gramu a za jej výrobu je zodpovedná spoločnosť Glentham Life Sciences. Alternatívne si môžete v prípade záujmu zadovážiť taktiež 5 – gramové balenie dodané firmou ChemFaces.

Odborníci na poli molekulárnej biológie a biochémie zas môžu pracovať s chemickou zlúčeninou známou pod označením bicinchonic acid disodium salt. Jej hlavným využitím je stanovenie koncentrácie bielkovín a monitorovanie úrovne klesajúcich cukrov a tým pádom pri zistení chitinázov teda hydrolytických enzýmov zodpovedných za štiepenie glykozidických väzieb v chitíne. Podobne ako pri lanosterole, aj túto chemikáliu vyrába Glentham Life Sciences a to v štyroch cenovo a hmotnostne odlišných verziách. Na výber tak máte 1 – gramové balenie za 23 eur bez DPH, 5 – gramové balenie s cenou do 60 eur, ako aj balenie s hmotnosťou 10 gramov a cenou 101 eur prípadne 25 – gramové balenie za 205 eur pokiaľ viete, že budete potrebovať väčšie množstvo tohto produktu.