Home / Cestovanie / Futuristický hybrid ako stvorený na brázdenie ciest

Futuristický hybrid ako stvorený na brázdenie ciest

Futuristický hybrid ako stvorený na brázdenie ciestV segmente motoriek sa zrodila nová konkurencia. Nejde síce o klasickú motorku, ale o niečo medzi motorkou a automobilom. Reč je o trojkolkách, ktoré sa podobne ako štvorkolky čoraz častejšie objavujú na našich cestách. Trojkolky veru stoja za povšimnutie.

Can-Am je špičkou medzi značkami trojkoliek

Štvorkolky z dielne Can-Am nie je potrebné predstavovať žiadnemu nadšencovi motorizmu. Pod touto značkou nájdete úžitkové i športové modely každej triedy. Nie každý však túži pretekať so športovou štvorkolkou alebo hľadá pomocníka do záhrady. V oboch spomínaných prípadoch dajte prednosť štvorkolke. Ak však hľadáte partnera, ktorý s vami zdolá diaľnice a neomrzí vás ani počas dlhej cesty na dovolenku, kúpte si trojkolku. A v prípade, že hľadáte naozaj špičku medzi trojkolkami, po inej značke ako Can-Am ani nepozerajte. Medzi trojkolkami Can-Am výrazne svieti model Spyder F3, ktorý ponúka všetko, po čom duša motorkára túži – rýchlu jazdu a vysoký komfort. Trojkolka Can-Am Spyder vás počas jazdy presvedčí, že plne nahradí motorku a zároveň vám svojou masívnou dvojkolesovou prednou výbavou pripomenie pohľad na automobil. Pre malú inšpiráciu si presurfujte internetové stránky brp-world.com, kde nájdete kontakty predajcov ponúkajúcich  trojkolky i vodný skúter na predaj.

Jazda na trojkolke Can-Am Spyder vás milo prekvapí

V prvom rade musíme spomenúť vzhľad trojkolky Can-Am Spyder F3, ktorý je často prirovnávaný k legendárnemu Badmobilu zo známeho amerického filmového trháka. V oblasti dizajnu vás nebude na tejto trojkolke nič rušiť. Ak chcete zachovať moderný vzhľad, musíte sa spoľahnúť na menší ukladací priestor. V prípade, že sa chystáte na dlhšiu cestu, dajú sa k Spyderu dokúpiť bočné a zadný kufor. Nízka váha trojkolky ju predurčuje k svižnej jazde, ktorá je však aj v zákrutách veľmi stabilná. Šesťstupňová prevodovka a jednoduché ovládanie bŕzd pomocou pedálu nebránia tomu, aby ste si len tak sadli a užívali si komfort jazdy. Ten je zabezpečený vďaka špeciálnemu, ergonomickému sedeniu a nastaviteľným riadidlám či stúpadlami. Spyder je bezpečný a šikovný stroj, ktorý vám umožní driftovať, ale aj spoznávať okolie. Jeho spotreba je približne 6 l na 100 km a s plnou nádržou bez problémov prejdete okolo 400 km.