Home / Móda / Aké topánky vybrať svojmu dieťaťu na jeseň?

Aké topánky vybrať svojmu dieťaťu na jeseň?

Aké topánky vybrať svojmu dieťaťu na jeseň?

Aké topánky vybrať svojmu dieťaťu na jeseň?

Prichádza jeseň a spolu s ňou aj sychravé počasie, občasné prehánky a chladnejšie dni. No nemusí všetka zábava skončiť spolu s príchodom horšieho počasia. Pretože ako sa vraví, neexistuje zlé počasie. Iba zle oblečené či obuté dieťa. Prečítajte si v tomto článku ako vybrať pre vaše dieťa tie správne topánky na jeseň.

Kvalita je viac ako kvantita, obzvlášť pri jesenných topánkach pre deti

Mať jedny poriadne topánky je niekedy naozaj viac, ako ich mať niekoľko nekvalitných. A čo to vlastne znamená mať kvalitné topánky na jeseň? Vychádza to z individuálnych potrieb dieťaťa, ktorým musí byť prispôsobená i jeho obuv. Ranná prechádzka do školy, chvíle strávené s kamarátmi na ihrisku po škole, skákanie do kaluží. Veď to poznáte. Niekedy je ťažké ich udržať v suchu. No s dobrými topánkami, ktoré nepremoknú a sú pohodlné na celodenné nosenie by to nemusel byť až taký problém. Na jeseň sa preto pri výbere topánok zamerajte na to, aby ste siahali po obuvi nepremokavej a nemuselo byť vaše dieťa počas dňa v škole v mokrých a studených topánkach. No zároveň je nutné topánky vyskúšať, aby ste zistili, či sú dostatočne pohodlné a nikde netlačili.

Sychravé obdobie so sebou prináša aj obmenu šatníka i botníka. Na jeseň je vhodné voliť materiály ako koža či ekokoža, ktoré neprepustia vlhko. Dôležitá je rovnako aj hrúbka podrážky. Vo všeobecnosti platí, že čím hrubšia je podrážka, tým lepšie. Neprepustí chlad a udrží vaše dieťa v teple. Vhodné je vyberať topánky, ktoré siahajú nad členok, poprípade do pol lýtka. V prípade daždivého počasia ostane spodok nohavice suchý. A to je veľká výhoda. Pozrite sa na stránky CCC alebo navštívte najbližšiu predajňu, aby ste sa sami presvedčili, že CCC ponúka široký výber topánok pre vaše deti.

Pekné aj pohodlné jesenné topánky pre vaše deti? Nemožné?

Mnoho rodičov si vraví, že vybrať pohodlné topánky pre dieťa, ktoré sa mu budú zároveň páčiť a budú spĺňať limity vášho rozpočtu je priam nemožné. My vás presvedčíme, že v CCC je to možné. CCC má totižto veľmi široký sortiment detských topánok na každé ročné obdobie, ktoré sú ako kvalitné, tak i cenovo dostupné. Navyše, jednotlivé kúsky si viete okrem kamenných obchodov pozrieť aj v e-shope spolu s vašimi ratolesťami. Základom však stále ostáva, že topánky na jeseň musia byť predovšetkým pohodlné pre vaše dieťa, aby ich rado nosilo.

Aké topánky vybrať svojmu dieťaťu na jeseň?Často kladené otázky o jesenných topánkach pre deti

Koľko párov topánok potrebuje moje dieťa na jeseň?

Pokiaľ je obuv dostatočne kvalitná, určite mu bude stačiť jeden pár. Jeseň je len prechodné obdobie a pokiaľ si pri výbere topánok dáte záležať, zaobídete sa aj s menším počtom párov topánok.

Sú jesenné topánky dôležité? Nestačia nám tenisky?

Nestačia. Tenisky majú väčšinou tenkú podrážku čo znamená, že môže byť dieťaťu počas dňa zima. Navyše, tenisky zvyknú premoknúť, a to je to posledné, čo potrebujete. Pokiaľ sa predsa len rozhodnete pre tenisky, vyberajte aspoň také, ktoré sú zateplené a nepremokavé. Na stránkach CCC, ako aj v kamenných predajniach nájdete široký sortiment obuvi, kde si rozhodne vyberie každý. Aj vaše dieťa.

Kde kúpiť jesenné topánky pre deti?

Detská obuv na jeseň sa dá zohnať aj na našich stránkach https://ccc.eu/sk/detske, kde vždy nájdete tú správnu obuv za výhodné ceny.