Home / Návody / Ušetriť peniaze za nájom sa v tomto novoročnom období hodí. Túto lákavú možnosť vám ponúka coworking.

Ušetriť peniaze za nájom sa v tomto novoročnom období hodí. Túto lákavú možnosť vám ponúka coworking.

coworking Bratislava

Obdobie Vianoc a Nového roka je spojené s dovolenkami a zníženým pracovným tempom. Neutrácajte zbytočné peniaze za prenájom kancelárie, ktorú takmer nevyužijete. Vyskúšajte coworking.

Vianoce a Nový rok sú spojené s oddychom a čas, ktorý počas iných mesiacov trávime prácou, v tomto období zredukujeme a venujeme sa viac rodine a priateľom. Menej času v kancelárii, znamená zbytočné výdaje na prenájom miesta, ktoré viac ako polmesiaca nevyužívate. Ak sa rozhodnete pre coworking, ušetríte peniaze, ktoré môžete lepšie investovať alebo si ich môžete užiť pri vianočnom nakupovaní.

Oplatí sa coworking? Aké výhody vám prinesie?

Neviete sa rozhodnúť, či vám coworking Bratislava poskytne všetko to, čo pre chod vášho biznisu potrebujete? V prvom rade si musíte uvedomiť, že za vyskúšanie nič nedáte. December a január sú na to ideálne obdobia, v prvej polovici mesiaca december musíte častokrát poriadne zamakať. Vtedy oceníte vstup do priestorov, ktorý je pre vás dvadsaťštyri hodín denne a sedem dní v týždni. V druhej polovici je obdobie rodinných záležitostí a dovoleniek. V januári sa do kancelárií zase vraciame častokrát až v polovici mesiaca. Vtedy oceníte ušetrené peniaze za prenájom klasickej kancelárie. Poplatok coworkingu je totižto len zlomok toho, čo by ste zaplatili za prenájom kancelárie.

Coworking vám poskytuje dostatočnú flexibilitu a na výber máte hneď niekoľko možností členstva. Môžete si nechať pripraviť kancelárie na prenájom podľa vašich predstáv. Nezáleží, či ste samostatná jednotka alebo väčší tím, vaše požiadavky sú pre coworking Bratislava prvoradé. Alebo si môžete vybrať z flexibilnejších možností využívania coworkingu a to fix desk alebo flexible desk.

Je len na vás, čo vyhovuje vašim preferenciám, no coworking vám ponúka ideálne miesto na rozvíjanie vášho biznisu. A to vďaka eliminácii zbytočných starostí, príjemnej atmosfére a motivujúcej komunite.