Home / Bývanie / 4 dôvody, prečo si vybrať posteľ z masívu

4 dôvody, prečo si vybrať posteľ z masívu

4 dôvody, prečo si vybrať posteľ z masívuV spálni trávime 1/3 života. Ide o veľa času, počas ktorého sa regeneruje nielen naša myseľ, ale i telo. Je preto dôležité venovať pozornosť najmä výberu postele. Kvalitná posteľ môže veľmi výrazne ovplyvniť spánok počas celého života.

Do popredia sa čoraz viac dostávajú postele z masívu. Tie dokážu ušetriť peňaženku a zároveň poskytnúť nadštandardný komfort každému užívateľovi. Masívne postele sú totiž najčastejšie vyrobené z kvalitného bukového, dubového a borovicového dreva, ktoré je výnimočné pre svoje vlastnosti a funkcie.

  1. Dizajn vedie na prvom mieste

To že drevo je originálne samo o sebe vedia všetci. Presvedčia o tom kúsky v každej domácnosti. Drevené postele sú originálnym kúskom, ktorý nemá svojho dvojníka. Nikde na svete nenájdete rovnakú kresbu dreva, ktorou sa posteľ z masívu pýši. Vďaka jednoduchému a výnimočnému dizajnu je takáto posteľ ľahko kombinovateľná s inými kúskami nábytku. Každá drevená posteľ sa hodí do klasických interiérov, moderných spálni aj chalúp či chát. Jej dizajn ohúri mnohých dizajnérov aj nenáročných užívateľov.

  1. Kvalita, ktorá vydrží

S kúpou masívnej postele sa spája aj ušetrený peniaz v peňaženke. Materiál z ktorého je každá posteľ vyrobená, je výnimočný pre svoju odolnosť voči poškodeniu s čím sa spája trvácnosť materiálu. Masívne postele sú tvrdé a odolné voči akémukoľvek nárazu. Vďaka ich nenáročnej údržbe vám takáto posteľ vydrží roky.

  1. Vôňa dreva zaistí príjemný spánok

Okrem toho že masívna posteľ vyniká svojou originálnou kresbou, ktorá robí každú posteľ jediným výnimočným kusom na svete, každý užívateľ zaiste potvrdí aj vôňu, ktorá sa spája s jej kúpou. Masívne drevo totiž nesie so sebou vôňu, ktorá do každej spálne vnesie kus prírody.

  1. Jednoduchá údržba

Manželská masívna posteľ si nevyžaduje komplikovanú údržbu. Stačí ju utierať suchou bavlnenou handričkou. Drevená posteľ by nemala byť vystavovaná priamemu slnečnému žiareniu ani v blízkosti tepelných zdrojov, ktoré by mohli narušiť štruktúru a tvar dreva.

Kombinácia postele z masívu a kvalitného matraca zaistí dokonalý spánok aj pre najnáročnejšieho užívateľa. Drevo vnesie do každej spálne kus elegantného a jednoduchého dizajnu, ktorý si zamilujú všetci.