Home / Návody / GstarCAD program na technické kreslenie, ktorý je lacnejšia alternatíva Autocadu

GstarCAD program na technické kreslenie, ktorý je lacnejšia alternatíva Autocadu

program na technické kreslenie GstarCADMilujete navrhovať objekty, no najnáročnejšie na tejto práci je trápenie sa s programom? Svet musí byť vďačný za povolanie, ktoré vykonávate. Keďže vy svetu prinášate samé výhody, radi by sme vašu prácu uľahčili. Prichádzame s programami, ktoré nielen šetria tučné sumy peňazí, ale hlavne šetria čas.

Pre technicky zdatných ľudí

Už len za vašu prácu a trpezlivosť si musíte od mnohých ľudí odniesť veľký obdiv. Ako technicky zdatný človek určite viete, čo sú to CAD programy. Podobne ako grafici pracujúci v programoch Adobe to nemajú často ľahké. Začiatočníci už vôbec nie, keď vidia cenu, ktorá ich odradí. Avšak za tie vymoženosti je to hodné tej ceny.

Rovnako ako je to s CAD programami. Tu ale prichádza na rad konkurencia, ktorá prebíja nie jeden program na technické kreslenie. GstarCAD vás odbremení ako od vysokých účtov, tak aj stráveného času. Svoje projekty tak dokončíte skôr a môžete sa venovať ostatným činnostiam v živote. Alebo si dopriať relax po dobre a rýchlo odvedenej robote.

Keď už ceruzka a pravítko nestačia

Na papieri si musíte dať na všetko pozor. Či nemáte obité pravítko, tupú ceruzku, krivý povrch a kopec ďalších vecí. Na počítači mnoho takých problémov opadá. Kvalitný softvér dokonca dokáže niečo spraviť sám aj za vás. 2D CAD program vás nenechá pracovať len s holými rukami. Ten náš už vôbec nie. Vytvárajte tak tie najpresnejšie návrhy, aké by voľná ruka nebola v živote schopná vytvoriť.

Osoby, ktorým sa trasú ruky, si môžu vydýchnuť a robiť svoju milovanú prácu bez zbytočných opráv. GstarCAD sa tak stane vaším denno-denným parťákom pri práci. Ide o výhodnú alternatívu AUTOcad LT programu. Cenovo nebol nikdy viac dostupnejší, ako je teraz. Kto skôr príde, ten skôr kreslí!

Kreslenie na počítači nebolo nikdy jednoduchšie

Sadol vám váš AutoCAD softvér? Potom si užijete robotu aj na našom CAD programe. Je vytvorený tak, aby sa čo najviac podobal AutoCAD softvéru. Aj s tými najpokročilejšími funkciami. Veď ak svet chce nové krásne stavby, musí to samotným tvorcom čo najviac uľahčiť. Prečo by ste potom mali prejsť na náš softvér, keď je identický s AutoCAD?

Výborná otázka. Pretože okrem viacerých lepších funkcií vám ušetrí množstvo času a peňazí. Žiadne mesačné platby, ktoré vás budú strašiť. Raz zaplatíte a licencia vám ostane navždy. Keď si na dôchodku zmyslíte, že si chcete niečo v počítači vytvoriť, stále budete mať platnú licenciu.

Zo súboja vyjde len jeden víťaz

Víťazom sa stane bojovník, ktorý si získa vaše srdce. Spísali sme si pár výhod, prečo siahnuť po programe GstarCAD Standard. Jednou z nich je správne a presne kótovanie súčiastok. Správna veľkosť je dôležitá, no dôležitejšie je ich správne zakótovať. Ak je niečo na výkrese zle, v realite to lepšie nebude.

Keďže žijeme v dobe modernej, svet už nie je len čiernobiely. Rovnako, ako náš program, dokáže zvládať až 3 dimenzie. 3D modelovanie na vás už čaká. Kvalitný program by mal mať dôkaz o tom, že je naozaj kvalitný. Práve preto náš GstarCAD ponúka skúšobnú verziu zadarmo. Otestujte si všetky funkcie na vlastnej koži. Navrhnite objekty a veci, ktoré tento svet ešte nevidel!

Dominant vo všetkých smeroch

AutoCAD ponúka lacnejšiu verziu svojho programu s názvom AutoCAD LT (od slova Lite). Okrem toho, že je viacnásobne lacnejší, ako originálna verzia, nedostanete všetky funkcie. Špeciálne na 3D modelovanie môžete kompletne zabudnúť. Prídete o dlhé formáty s označením BS1192 DIN 276, ISYBAU a ISYBAU krátke formáty.

Náš GstarCAD nepotrebuje žiadnu lacnú verziu. Je lacný aj bez toho, aby ste aby ste prišli o dôležité údaje. Podpora vašich obľúbených formátov je tak istá vec. Pre viac výhod, ktoré GstarCAD ponúka, sme pre vás pripravili samostatný článok. Pracujte efektívne, rýchlo a užite si to tak, ako sa len dá!